2777
2789
عنوان

کیا خیلی خرج میکنن و ولخرج هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 43 پست

من هم برای لباس خیلی هزینه نمیکنم و غذا هم مثلا بیرون شاید چند ماه یه بار بریم و تو خونه هم خیلی هر روز مرغ و گوشت نمیخوریم 

دکور خونم اصلا همونیه که واسه جهیزیم بوده اصبا چیزی اضافه نکردم 

طلا ولی میخرم 

ولی جدیدا برای دندون و عمل چشم هزینه سنگینی باید پرداخت کنیم چون شوهرم سه تا ایمپلنتی داره 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

من ولخرجم پول تا میاد دستم سریع مغازه لباس و کفش و اینا ولی الان دارم روی خودم کارمیکنم ک طلا بخرم بجای لباس انقدر لباس دارم ک نصفشو نپوشیده دادم رفت

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برقی میخوای و تزینی بخوای من همه مدلشو دارم

مبلمان میخوام عزیزم سرویس خواب 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

[QUOTE=245119902]لوازم خونه که هیچی نمیخریم مگه چیزی خراب بشه فقط مواد غذایی لباس هم بچه چون تو سن رشده لازم 

اخه هر چی برای خونه بخری باز میبینی کمه ولی یهو میفهمی ک زیاد خریدی و هیچ استفاده ای نداره

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤

به خوردخوراکمون خیلی اهمیت میدم وضع وسایل خونه و پوشاک اینا هم برام مهمن در لحظه زندگی میکنم از خواسته هام نمیزنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چیا میخوای بخری  انقد دوس دارم یخچالمو عوض کنم  بعد ۱۲ سال یخچال دوقلو دیدم ۱۲۸  توم ...

مبل میز نهار خوری سرویس خواب 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

پس انداز خوبه،ولی باید خانم خانه به روز باشه(منظورم لباس با پوشش نامناسب نیست)

وسایل زندگی هم مرتب باشه.

نه اینکه ولخرجی باشه،ولی بالاخره باید همگام با جامعه پیش رفت(البته درامدخانواده هم دراین امورحرف اول را میزنه)

من سبک شما رو به هیچ عنوان نمیپسندم

چون نمیدونم کی میمیرم و آیا اون چندرغاز پول به هدف میرسه یا نه

ترجیح میدم از زندگیم لذت ببرم و لذت های عادی رو ولخرجی تلقی نکنم و باقی مانده ی درامد اگر چیزی بود،نگهدارم

من همیشه کم خرج میکنم عروسی مختصر گرفتم چندسال توی یه اتاق خونه مادرشوهر زندگی کردم کمتر از همه لباس میخرم غذا هم زیاد اهل تجمل نیستم گاهی عدس میپزم با نون میخوریم سالاد شاید چندماهی یبارمیوه هم خریده بسه میذارم بچه ها بخورن توی ده عروسی یه لباس را میپوشم ولی کلا خرج خونه دست شوهرمه پول گاهی اوقات ماهی 500یا کمتر بهم میده گاهی تا چندماه هیچ نمیده اونقدر خرج نکردم که عادت شده دیدم اونایی که خرج میکنن عزیزترن

نمیدونم کارم درسته یا نه ولی از همون بچگی قناعت گر بودم همیشه... الانم ۱۹ سالمه و باردارم یوقتایی چی ...

چرا با خودتون این کار رو میکنید...

شما هنوز جوان هم نیستید

نوجوانید کاملا...

این روش خرج کردن، لذت نبردن از زندگی،بارداری و...چرا اخه؟