2777
2789
عنوان

کیا خیلی خرج میکنن و ولخرج هستن

2049 بازدید | 43 پست

سلام خانوما خرج زندگیتون به چه شکله خوراک لباس دکوراسیون  وسایل خونه تزئینی....کلا چه جوری خرج میکنید

اکثر غذا های روزانه تون چیه..

من خیلی کم خرج میکنم غذایی که میخام درست کنم فقط وسایل اصلی و اولیه شو در نظر میگیرم و کاری ب فرعی ها وایه خوشمزه تر شدن ندارم.

لباس تازگیا نخریدم.

وسایل تزئینی ندارم و دکوراسیون ساده اس

.بجاش پول جمع میکنیم واسه ماشین و طلا...

کار درستیه..شما ب چ شکل میگذرونید

زنی که خرج نداره عرج نداره همین

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احسنت بهت همینجوری برو جلو ولی گاها به تیپ و ظاهرت برس

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
من تقریبا گاملا ولخرجم و راضیم به نظرم باید به روز زندگی کرد

پس بیا ازمن خریدکن😂

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

من هر چیزیو هر وقت دلم بخواد میخرم 

ولخرجم اونم از نوع خیییلی زیادش 

حتی اگه هزاران شلوار داشته باشم بازم اگه یک شلوار پشت یک ویترین ببینم و خوشم بیاد ازش میخرم حتی اگه از اون مدل چند رنگ داشته باشم

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

خیلی زیاد سفر میریم واسه همون ولخرجیم😂😂😂💔

دونفریم و هردومون شاغل

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

من همه خرجم رو بابم میده سالانه هم یه مقدار طلا می خره واسه همین به فکر پس انداز نیستم 😂ولی کار شما خیلی درسته البته به شرطی که زیاده روی نباشه 

لباس 

کتاب 

کلاس ، اینا بیشترین هزینه رو می خوان😂

من هر چیزیو هر وقت دلم بخواد میخرم  ولخرجم اونم از نوع خیییلی زیادش  حتی اگه هزاران شلوا ...

بیا گروه من😂همه چی دارم و یکی مثل تو لازم دارم

نمیتونم به قطعیت بگم توی این زمونه پول جمع کردن چقدر ارزش داره

پارسال با یه مریضی خیلیا از بینمون رفتن کسایی که امید به زندگی داشتن و با کلی آرزو الان زیر خاک 

سعی میکنم از پول در لحظه لذت ببرم 

غذاهای جدید رو امتحان کنم 

جاهایی که سفر نکردم برم 

لباسای جدید رو امتحان کنم 

خلاصه اینکه در لحظه زندگی میکنم 

میخام تا چند ماه اینده ۵۰میلیون بدم‌وسایل خونه 

اگه برقی میخوای و تزینی بخوای من همه مدلشو دارم