2777
2789
عنوان

تعبیض بین جاری ها

820 بازدید | 22 پست

سه تا هم عروسیم منو هم عروس بزرگه تو ی ساختمون با مادر شوهرم زندگی میکنیم و هم عروس وسطیه خونش ی شهر دیگست جاری بزرگم خیلی خانمه مذهبیه اصلا حسود نیست کاری ب کارم نداره مهربونه سرش تو لاک خودشه جاری وسطیه ادم گرمیه سر زبون داره چند وقت حالیم شده زیراب منو میزنه پیش خواهر شوهر ها و چند بار متوجه حسادتش ب خودم شدم ی اختلافی با مادر شوهرم پیدا کردم قند تو دلش اب شده و خودشو داره بیشتر ب خواهر شوهرام نزدیک میکنه و متوجه شدم خواهر شوهرم هم همش میخواد منو حرص بده و نشون بده بینمون فرق میزاره مثلا میاد همه چیز براش میبره من کاری ندارم ولی اینکه جلوی من این کار رو میکنخ ناراحت میشم یا میاد ی کاسه کوچیک توت ب من میده ی سطل بزرگ میاره بهم میده میگه هر وقت جاریت اومد بهش بده منم ب روم نمیارم ک بدم اومده چون نزدیک مادر شوهرمم اویل خیلی باهاشون خوب بودم مهربون بودم ولی میدیم بی احترامی بهم میکنن ناراحتم میکنن دیگه رفت امدمو کم کردم حتی از گروه خانوادگیشون زدم بیرون ک از این حواشی خاله زنکی دور باشم ی چند بار تو گوشی همسرم میدیم جاری قبلا اصلا نمیومد تو گروه الان ک من رفتم اینقد حرف میزنه باهاشون میگه دوستون دارم خودشیرینی میکنه ی کنی رویزوحیم اثر گذاشته نارحتم هم از اینکه مادر شوهرم بهم بی احترامی کرد با اینکه من خیلی باهشون خوب بودم هم ایکنه ای جاری و خواهر شوهر با کاراشون سلیطه بازی در میارن هی با کاراشون فقط باعث میشن من از شون دیر میشم چی کارکنم ب نظرتون کن ادم ساکت و کم حرفیم اهل چاپلوسی هم نیستم بخوام خودمو تو دل کسی جا کنم اگه کسی برام ارزش قایل بود باهاش خوبم کسی هم احتراممو نداشت فاصله میگرم الان همش احساس تنهایی میکنم افسرده شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با جاری خوبه صمیمی شو.. از این خانواده شوهرت دوری کن

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

اونا خودشون متوجه چاپلوسی جاریت میشن فکر نکن ک متوجه نمیشن 

تو همین طوری آروم و متین ادامه بده 

هم میسوزن ک تلاش هاشون برای ناراحت کردنت اثر نداشته 

هم آدم چاپ لوس تو یه لحظه خودشو از چشم میندازه 

جاریت دقیقا مثل دختر خاله ی منه شما هم دقیقا مثل من فقط تفاوت این ک اون برای مامان بزرگمینا چاپ لوسی میکرد با این حال الان همشون عاشق منن

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

برات مهم‌نباشه .به این فکر کن برای ارامش خودت از گروه اومدیربیرون..ادم‌نباید با خانواده شوهر صمیمی بشه همیشه باید یه پرده حریم باشه بینشون...

بزار جاریت شیرین بازی کنه..هر کس چای شیرین میشه ازش توقع بیجا میخوان کدورتها بیشتر میشه....

شما احترام‌بزار..هر کار میکنن بهت..شما هم پس بده بهشون..‌

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 

ببین ادمی تا نزدیکه قدر نمیدونن ، برا همین میگن دوری و دوستی 

اینم چون دوره یه کمی بیشتر دوستش دارن وگرنه نزدیکشون بود روزی سه بار گیس همو‌میکشیدن 

اصلا به رو خودت نیار و ازشون فاصله بگیر به وقتش خودشون متوجه میشن

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

خیلی دلایلتون عجیبه واسه حس تنهایی 

اوناباهم بهترن و جاریتون رو بیشتر دوست دارن و بیشتر دلشون میخوان واسش کار کنن و این طبیعیه کاملا ..دلیلی نداره شما حس بدی کنید و ناراحت باشید ..تمرکزتو بزار رو زندگی خودت تا روابط،دیگران

طبق تجربم اصلا با جاری جماعت با خواهرشوهر جماعت صمیمی نشو حتی اگه فرشته باشن جاری من خیلی خوب بود خیلی اما بلایی سرم آورد هنوز که هنوزه یادم نرفته خوبه بود مثلا 

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

دیونه ای بخدا ،البته ببخش این حرفو زدم ولی از خدات باشه ازشون دور شو هر چقدر کم محلی کنی بیشتر برات له له میزنن در ضمن اصلا به گروه خانوادگیشون که تو گوشی شوهرت نگاه نکن بیشتر خودتو آزار میدی اخلاق منم دقیق مثل اخلاق شما بود جز رنج برا خودم هیچی نداشتم نزدیکه دو ساله به خودم اومدم نه کاراشون نه هیچیشون برام مهم نیست تازه به آرامش رسیدم قبلنا فقط حرص میخوردم زندگی رو به کام خودم تلخ میکردم ولی الان کیف میکنم تازشم بیشتر جذبم شدن ولی من بهشون رو نمیدم

طبق تجربم اصلا با جاری جماعت با خواهرشوهر جماعت صمیمی نشو حتی اگه فرشته باشن جاری من خیلی خوب بود خی ...

واااای خواهر دقیق مثل جاری من خیلی آب زیر کاه بود خدا رو شکر رابطمون بکل باهاش قطع کردم

واااای خواهر دقیق مثل جاری من خیلی آب زیر کاه بود خدا رو شکر رابطمون بکل باهاش قطع کردم

منم کامل قطع کردم با خانواده شوهر حدالمقدور نباید صمیمی باشی برو بیا اما نه حرفاتوتو بهشون بزنین نه حرفی زدن جدی بگیرین دوری دوستی در حدوحدودی که همسرتون ناراحت نشه همین

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

منم کامل قطع کردم با خانواده شوهر حدالمقدور نباید صمیمی باشی برو بیا اما نه حرفاتوتو بهشون بزنین نه ...

اتفاقا همسرم اصلا دوست نداره من برم خونه مادرش اینا حدود ۱۱ ساله ازدواج کردیم سر جم من بیست بار به خونشون نرفتم اصلا ازشون خوشم نمیاد یخ خواهر شوهر دارم تو هر مراسمات که تو خونه باغ داریم کوفتمون میکنه خیلی عقده ای بعد این جاریم از بس کلفتیشونو کرده الان انتظارشان ازش کلیه برا خود شیرینی هم خودشو میکشه دوساله اصلا نمیرم خونشون اینم از من یاد گرفته دیگه داره ازشون فاصله میگیره متنفرم از جاریم ،ببخش طولانی شد

اتفاقا همسرم اصلا دوست نداره من برم خونه مادرش اینا حدود ۱۱ ساله ازدواج کردیم سر جم من بیست بار به خ ...

نه خانواده شوهر من خوب و بدشون معلوم نیست اصلا معلوم نیست من باردار بودم اصلا نمیومدن ببینن من کجام منی که مادر نداشتم اما بعد زایمان مادرشوهرم کل ۳۰ روز پیشم بود اصلا نمیزاشت پاشم الانم همش هواسش به دخترم هست هر وقت کاری چیزی داشته باشم اما از طرفی یه کارایی میکنه تو مغزت نمیگنجه نمیدونم کدوم وریه یا مامانم فوت شده بود اصلا تنهام نمیزاشت میدید فشارم پایینه با جاریم همش پیشم بودن ۵ بار رفتم زیر سرم هر ۵ بارشم چشم باز کردم دیدم بالاسرمه اما پشتم خیلی حرف میزنه خیلی یا باهم رفته بودیم سونو جنسیت شوهرم خونه نبود منم تنها نمیتونستم برم چون ntرو تنهایی رفتم سونو یه شهر دیگه است بعد اسنپی گمم کرد به خون ریزی افتادم بعد تا دکتر گفت دختره رنگش پرید گفت دشمن شاد شدم دلم شکست اونجا