2777
2789

میخام گاز فردار بخرم موندم چی بگیرم که خوب باشه

تعداد رای : 10
نظرسنجی
آلتون
2
20%
سینجر
3
30%
پیلوت
1
10%
تاکنوگاز
4
40%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم  ببخشید  شما از کرم ژانولوما  نتیجه  گرفتین؟

سلام بله عزیزم لک روی پیشانی ام خیلی کمرنگ شد البته من بعدش هیدروکینون۴ درصد هم استفاده کردم ولی ب محض قطع کردن مصرف کم کم برمیگرده باید ی ماه استفاده کنی قطع کنی دوباره استفاده کنی 

سلام بله عزیزم لک روی پیشانی ام خیلی کمرنگ شد البته من بعدش هیدروکینون۴ درصد هم استفاده کردم ولی ب م ...

من هنوز ۲ روزه دارم استفاده  میکنم  از این کرم   صورتم پوسته پوسته  شد  عادیه؟ 

[QUOTE=251870116]من هنوز ۲ روزه دارم استفاده  میکنم  از این کرم   صورتم پوسته پوسته  شد  عاد ...[/QUOTE

نمیدونم من استفاده کردم روزهای اول پوشتم ی کم قرمز شد بعد دیگه عادت کرد ، بهتره ب دکترت بگی ولی پوسته بده فک کنم لایه برداری میکنه دیگه🤔

سلام خوبین شما سنگ صفراتون برداشتن  میشه بگین کجا عمل کردید خوب بود راضی بودید  بع عمل م ...

سلام ممنون عزیزم بله عمل کردم بیمارستان میلاد خیلی راضی بودم لاپاراسکوپی عمل کردن برام خیلی راحت و خوب بود 

سلام ممنون عزیزم بله عمل کردم بیمارستان میلاد خیلی راضی بودم لاپاراسکوپی عمل کردن برام خیلی راحت و خ ...

مرسی که جوابمو دادید 

میشه بگین بعد عمل چند روز بعد خوب شدین 

وعوارضش چی بود چون میگن اسهال میگیری از این حرفا

شماره معکوسه لطفا سوال نفرمایید 
مرسی که جوابمو دادید  میشه بگین بعد عمل چند روز بعد خوب شدین  وعوارضش چی بود چون میگن اس ...

خواهش میکنم دوستم من ک هیچ عوارضی نداشتم اسهال هم نداشتم فقط حتماً قبل از عمل یک روز کامل هیچی نخور روز قبلش هم سبک بخور قول میدم بهت هیچ مشگلی واست پیش نیاد