2777
2789
عنوان

دارم میمیرم از بی خوابی..‌

157 بازدید | 16 پست

۴  شبه درست نخوابیدم دیشب و پری شبم فقط دو سه ساعت خوابیدم

پسرم بستری شده 

تخت کناریش یه بچس ینی صب تا شب شب تا صب فقط جیغ جیغ جیغ در حدی که پرستارا جون ب لب شدن اومدن ارامبخش زدن که ساکت شه فقط 

کل اتاق ها ساکتن و در آرامش 

از شانس بدمون اومدیم گیر این رو مخی افتادیم یه بند داره گریه میکنه بدون وقفه که چی بریم خونمون 

بچم تا میاد چشم رو هم بزاره انقد جیغ و داد میکنه که خوابشو میپرونه

خودمم دو شبه اینجام نذاشته یه ده دیقه با آرامش بخوابیم مادرشم که عادت داره ب جیغاش ملاحظه هیچکسم نمیکنن  دلم میخواد پاشم یکی یدونه بخوابونم در گوش همشون 😑

الان گرف خودش خوابید پیشش بمبم بترکونی بیدار نمیشه پسر منو بدخواب کرد حالا تا صب باید بیدار باشیم

ب پرستارم میگم عوض کن میگه جا نیس و کلی حرف

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزمممم ایشالا پسرت خوب شه بحق همین شب 🥺🥺⁦♥️⁩

الهی آاااامین 😭😭😭

ذهنِ تو یه باغِ و افکارت مثلِ بذر!!تو انتخاب میکنی تویِ باغت گُل بِکاری..یا علفِ هرز...!!  

ای بابا 

بچس دیگه الهی که شفا پیدا کنن دوتاشون🥺

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
چرا جیغ میرنه شاید درد داره 

نه میگه بریم خونمون 

اینجارو دوس نداره پرستار میبینه همچین جیغ میزنه کم می مونه حنجرش پاره شه

هیچی بدتر از این نیست واقعا خیلی بده انشاالله مرخص بشه بچتون برید خونه هم او بچه جیغ جیغو مرخص بشه&n ...

الهی آمین🥺

نه میگه بریم خونمون  اینجارو دوس نداره پرستار میبینه همچین جیغ میزنه کم می مونه حنجرش پاره شه

اخی ان شاءالله خدا همه رو شفا بده و پسر شمارم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

ایشالله به حق همین شب هم پسر شما هم اون بچه زود تر خوب بشن برگردین خونه. عزیزم بیمارستان همراه بودن خیلیییی خیلییی سخته. دیدن درد کشیدن آدما و عزیز خودت خیلی سخته. خدا بهت قوت بده شرایط تحمل کنید.