2777
2789
عنوان

یه حس شیشمی قوی لطفااااا بیاد عیدیشم محفوظه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 74 پست
ببین، بهانه های بنی اسراییلی نیار. من که خاله ت رو نمیشناختم. اما جوابم درست بود. درسته؟؟؟؟

خو اینم جواب بده دیگه مطمئن شم

ما الان کل فامیلمون حاملس غیر من خاکبرسر

دارم دق میکنممم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

اونو ولش کن. علافه

نه از اون دسته پسرای علاف نیست 

خیلی سنگین میگیره 

خیلی هم مامانمو داداشمو تحویل میگیره نسبت به باقی مشتریا

خواهرشم چندبار منو دید و خیلی تحویل گرفت 

می‌دونی مامانم یه اخلاق داره هرکی ازم خواستگاری کنه پیشش

بهم نمیگه دلیلشم اینه که نمیخواد ذهنم درگیر بشه 

حالا میخوام ببینم خواستگاری کرده یا چی 

البته برام مهم نیست فقط میخوام بدونم 

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میبینیممممم

انشاالله

کاربر سابق⁦  به جرم پاسخ دادن به یه تاپیک  نه چندان غیر مسموح تعلیق شدم الانم به قید وثیقه (کاربری جدید با شماره آشنامون) آزادم.  
شما هم ان شاءالله به زودی میشی. خیلی حرص نخور

چن وقت دیگه؟دختر یا پسر؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

شائولینه کجا رفت جواب نداد🤣

🤣🤣🤣

نه خواستگاری نکرده

غلط کرده بیشعور پ برا چی نگاه می‌کنه دختر مردمو😂

خدایا، کار ایشون رو هم درست کن. (سفارشتونم کردم)

مرسی 

ببینننن. بگو خدایا به فرزند سالم و صالح بده

زیاد گفتم😕

تو هم شدی مندل🤕