2777
2789
عنوان

چرا مردا اینقد بی چشم و رو شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 38 پست
خدا لعنت کنه همچین آدماییو که همه چی براشون عادی شده خیانت که دیگه جز واجبات زندگی شده

بله متاسفانه.یبارم سرمچشوگرفتم رفتم خونه بابام. یه شب ک بادوستم بیرون بودم زنگید ببینمت کارت دارم فهمیدم حتما بازم ی شاخه گل مسخره میگیره دستش وباز اشک تمساح میریزه ک منوببخش. قبل از اینکه برسه.یه پسره اومد انگار لات بود یجوری بود بهم گفت باهام دوست میشی؟گفتمش شمارتو برمیدارم بشرطیکه ی پسره الان میاد پیشم منودوستم ب ی بهانه میفرستیمش فلانجا برو الکی گیرش بده وحسابی کتکش بزن.پسره هم نامردی نکرد بایه موتورسه پشت ریختن سرش.منم فقط نگاش کردم بعدش الکی رفتم گفتم بریدکنار کشتینش.سریع بهم گفت مطمئنم زیر سرتوئه چون نیومدی جدامون کنی انگار کیف میکردی.من گردن نگرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله متاسفانه.یبارم سرمچشوگرفتم رفتم خونه بابام. یه شب ک بادوستم بیرون بودم زنگید ببینمت کارت دارم فه ...

چقد ظالم شده بودی اون لحظه😆

بچه نداشتی؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
ن اونموقع نداشتم خرم کرد بخشیدمش.الان بادوتا بچه جداشدم. من خر باید همون موقع جدا میشدم

بچه ها باخودتن؟ چندسالشونه جنسیتشون؟

آره.دوتاپسر.یکیو یکساله ازشیر گرفتم یکی هنــوزشیر میخـوره☹️

چقد کوچولو. خدا حفظشون کنه مرد بارشون بیار به باباشون نرن

سلامت باشی.خدا حفظ کنه جیگرگوشه های توروهم. امیدم ب خداست

منم یدونه دارم دودلم برا دومی تو این مملکت و ناامنی ها ونامردیا. موفق باشی گلم