2777
2789
عنوان

چرا مردا اینقد بی چشم و رو شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 38 پست
حیف اسم مرد روی اینطور افراد که وقتی یه زن راذبا بچش میبینن بخان مزاحمت ایجاد کنن.

من میگم وقتی کسی خودش بخواد حرفی نیس ولی منی که سرم توکار خودم بود بابچمم بودم چرا باید بهم بزنن 

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
یه روزی یه جای یکی به ناموس خودش دست درازی میکنه زمین عجیب گرده

اگه ناموس براشون مهم باشه. چندین دفعه به پسرم تاکید کردم به بابا چیزی نگو وگرنه دیگه اجازه نمیده ما بیرون بیایم بخاطر یه مشت بی خانواده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ جا برای زن  امنیت نیست تو تاکسی خیابون سینما پارک

چقد زن بدبخته دیگم کم کم دارم مطمئن میشم بچه دار نشم که مبادا یه دختر بیارم توی این دنیا که حتی یه بیرون رفتنم باخیال راحت نتونم بفرستمش

خیلی ناراحت شدم. ولی یبار این موتـوریا ی کار باحال کردن ک هیچوقت یادم نمیره.  میخواستم طلاق بگی ...

چقد ازش ناراحت بودی که خوشحال شدی از زدنش😄

حالا طلاق گرفتی؟

حق داری گلم تا فرهنگ درست نشه همینه خواهر

بابامو داداشم هیچوقت نمیذاشتن من تنها برم بیرون حالا که فکرشو میکنم بخدا حق داشتن 

بد حجابم بودی حق نداشت همچین رفتاری کنه  معلوم نیست سر چه سفره ای بزرگ شدن اینا

مریضن لاشیا. بچگی ما تو خیابون با پسرا همسایه بازی میکردیم ولی الان بخاطر همین نرای بی خانواده من جراتشو نمیکنم دودقیقه پسر 5سالمو بفرستم تو کوچه که مبادا به بچم دست درازی بشه

خیلی چون منو همش کتک میزدوخیانت میکرد.بله جداشدم خداروشکر

خدا لعنت کنه همچین آدماییو که همه چی براشون عادی شده خیانت که دیگه جز واجبات زندگی شده

من این اتفاق تقریبا ده سال پیشم برام افتاد اونموقع با چادر وباحجاب بودم ازاونموقع صدا موتور میشنوم ا ...

من این اتفاق افتاد میلرزیدم و جیغ میزدم از ترسم از اونموقع وحشت دارم بعد پسره ولمم نمیکرد 

خاک تو سرشون

منم به نوعی قربانیه تجاوزم عزیزم خیلی عذاب اوره

شما ماجرات چی بوده؟ بخدا از غروب احساس میکنم بهم تجاوز بوده با اینکه فقط یه دست زده ودر رفته

من این اتفاق افتاد میلرزیدم و جیغ میزدم از ترسم از اونموقع وحشت دارم بعد پسره ولمم نمیکرد  خاک ...

منم تو شوک بودم با جیغ گفتم پدرسگ عوضی از ترس زود رفت. دلم میخواس بمونه عالمو آدمو بهش جمع میکردم