2777
2789
عنوان

بالا بودن مایع دور جنین

226 بازدید | 13 پست

خانوما کسی بوده ب خاطر دیابت حجم کیسه آبش زیاد باشه؟؟

بعد ک قندتون کنترل شد ... حجم مایع خود ب خود نرمال میشه؟

کسی تجربه داره؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

من حجم آبم زیاد بود ولی قندم بالا نبود، دیابت نداشتم... نمی‌دونم تاثیر داره یا نه...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حجم آبم زیاد بود ولی قندم بالا نبود، دیابت نداشتم... نمی‌دونم تاثیر داره یا نه...

چند هفته زایمان کردین؟؟

از هفته چند گفتن زیاده؟؟

من هنوز اواسط ۲۵ هفته م دکترم سونو کرد میگه زیاده..شاید دیابت داری..

هنوز تست گلوکز ندادم.

بدتر استرس گرفتم استرسم قندو میبره بالا..

ممکنه دلیلی براش پیدا نشه؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
من قند بارداری داشتم اما مایع کیسه آبم طبیعی بود، حتی شایدم یه ذره کم بود، اما زیاد نبود

چجوری بود انسولین میزدی یا قرص داشتی؟

چند هفته زایمان کردین؟؟ از هفته چند گفتن زیاده؟؟ من هنوز اواسط ۲۵ هفته م دکترم سونو کرد میگه زیاده ...

من همون حدودای ۲۵ بودم فهمیدم، یهو ورم کردم خیلی درد و اذیت داشتم، احتمال سقط هم دادند... ولی دکتر قرص و شیاف داد تا هفته ۳۹ که طبیعی دنیا اومد... وزنش ۳۶۰۰ بود..سالم خدارو شکر.

قندمم اصلا بالا نرفت.

استرس نداشته باش، انشالله چیزی نیست. دکتر کمکت می‌کنه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
من همون حدودای ۲۵ بودم فهمیدم، یهو ورم کردم خیلی درد و اذیت داشتم، احتمال سقط هم دادند... ولی دکتر ق ...

قرص ضد انقباض منظورتونه؟

مرسی عزیزم التماس دعا..

ممنونم عزیزم، خدا تو دلی شمارو هم سلامت به بغلتون برسونه🌹

مرسی عزیزم از دعات..انشاالله

قرص ضد انقباض منظورتونه؟ مرسی عزیزم التماس دعا..

والا باور میکنید اصلا حتی اسم قرصه یادم نیست... تا آخر ماه هشتم خوردم بعد قطعش کرد.ولی شیاف رو تا دو روز قبل زایمان استفاده میکردم... پسرم الان دو سال و سه ماهه دنیا اومده.

والا باور میکنید اصلا حتی اسم قرصه یادم نیست... تا آخر ماه هشتم خوردم بعد قطعش کرد.ولی شیاف رو تا دو ...

اها  ممنونم.انشاالله خدا واست نگهش داره

اها  ممنونم.انشاالله خدا واست نگهش داره

قربونت برم. انشالله نی نی ت رو سالم بغل بگیری عزیزم🌹🌹