2777
2789

اگر کسی گفت ب منم بگو 

راستی این کار تایپنگ ها هم هست 

فقط اینکه هزینه اولیه ۷۰ تومن میخاد توی تلگرام هست

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم عزیزم خودمم کار میکنم درامدم خیلی خوبه ماهی ۱۵ میلیون تا ۲۰ میلیون هم درامد دارم

به منم بگو ممنون 

میشه برای سلامتی خانواده ام و خوشبختیم صلوات بفرستید♥️🤍فرستادید لایک کنید منم واستون صلوات بفرستم

اسی من یجا پیدا کردم اما هزینه اولیه میخواست و اینکه میگفتن دروغه. 

یه شرکتیم معرفی کردن که انقدر که دردسر داشت عضو گیری و این داستاناش و حقوق ناچیزش سمتش نرفتم.

چیزی گیرت اومد منم بگو ثواب داره خیلی احتیاج دارم

بله عزیزم داخل وات گروه دارم و فعالیت میکنم اگه خواستین شمارتون بدین تا عضو گروهم بکنم ببیند ک هر رو ...

خب کارش چیه؟

میشه برای سلامتی خانواده ام و خوشبختیم صلوات بفرستید♥️🤍فرستادید لایک کنید منم واستون صلوات بفرستم
ن اونا خوب نیس عزیزم پولتو میریزی توی جوب

جدی😳چرا 

میدونی من اتفاقا خیلی اصرار داشتم  این کارو کنم اما اجازه نداد منم دیکه پیگیر نشدم تایپینگت رو دیدم یاد تایپیست افتادم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ