2777
2789
عنوان

خانوما بیایین

73 بازدید | 20 پست

تو خونه دعوامون شد ، یچیزی پرت شد سمتم خورد سمت چپ سرم الان باد کرده و یکم خون اومد  اینا مهم نیست 

فقط بعد یکی دوساعت خواستم موهامو شونه کنم اونجایی که ضربه خورده موهاش اومد دستم طوری که شونه پر شد😭 چیکار کنم درمیاد باز؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاری نکن فعلا تا خودش در میاد و اگر در نیومد باید کمی تیغ بزنی و سیر رنده شده بزنی خیلی درد دا ...

الان سیر بزنم اثر میکنه؟ دردش مهم  نیس فقط در بیاد  بیس سالمه موهامم اینطوری شه دیگه افسرده میشم 😔 مریضه همیشه ی خدا دعواس خونمون

الان سیر بزنم اثر میکنه؟ دردش مهم  نیس فقط در بیاد  بیس سالمه موهامم اینطوری شه دیگه افسرد ...

فعلا کاری نکن زخم گلم بزار چند وقت بگذره اگر از نیومد این کار کن خیلی جوونی منم ۲۴ سالم خیلی بفکر خودت باش حتما حتما پیش مشاور برید حیف اگر بچه نداری طلاق بگیر 

فعلا کاری نکن زخم گلم بزار چند وقت بگذره اگر از نیومد این کار کن خیلی جوونی منم ۲۴ سالم خیلی بفکر خو ...

باشه خیلی بهم لطف کردی گلم 😔 بدجور ناراحتم کرد این کار .. نه بچه ندارم اقدام میکنم بزودی دیگه اینطوری نمیشه