2777
2789

۳سال با همدیگه این

پسره نسبتا خوبه اهل خیانت و پیچوندن نیست ولی میگه برا ازدواج باید یکسال دیگه صبر کنی،بهونش شرایط اقتصادی هست

دختره که من باشم خسته شدم از این رابطه،انتظار داشتم حداقل نامزد باشیم 

باهاش حرف زدم چن روز قانع میشم بعد حس بی ارزشی دارم چون دوستام با شرایط مالی بدتر با دوست پسراشون نامزد کردن

بنظرتون این یکسالو منتظر بمونم؟پسره رو قبلا خیلی میخواستم نمیدونم سردی الانم بخاطر خاستگاری نیومدنشه یا واقعا نمیخوامش

دلتنگ آواز قو🦢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوال اینجور رابطه های چند ساله، نزدیکی فیزیکی م داره، بعد قابل کنترله تو زمان طولانی؟

نه ما رابطه ی جنسی نداشتیم

خودم قبول نکردم،چون دلم نمیخواست بخاطر رابطه ی جنسی بمونم 

دلتنگ آواز قو🦢
خانواده ی اون میدونن با یکی تو رابطه ست ولی نمیدونن که من هستم

اگ ک قصدش حدیه باید اشنات کنه بااونا ولی خب همه چی تا قطعیم نشه نمیشهع گف ک طرف جددیه منو پارتنرم هردو طرف میدونستن خانواده ها جونمونم برای هم در میرف مامان من زیاد اوکی نبود اووونم خیلیییی عادی قک کن شب بخابی صب بیدار شی گف رفتیم پیش ی سید گفته شماازدواج کنید طلاق میگیرید و تموم کردیم دوسال باهم بودیم

👍مثلا دست گرفتن بغل در این حد م ندارید؟ بعد وقتی رابطه احساسی، کشش پیش نمیاد؟

چرا این مواردو داشتیم

خب آدمیم کنترل میکنیم خودمونو

از قبلش مشخص کردیم تا چه حد مجازیم،فرق ادم با بقیه موجودات عقلشه

دلتنگ آواز قو🦢
اگ ک قصدش حدیه باید اشنات کنه بااونا ولی خب همه چی تا قطعیم نشه نمیشهع گف ک طرف جددیه منو پارتنرم هر ...

منم از اینده میترسم

برا همین نمیخوام بیشتر از این درگیر بشم

دلتنگ آواز قو🦢
منم از اینده میترسمبرا همین نمیخوام بیشتر از این درگیر بشم

بنظر من باهاش خوب و واضح حرف بزن و مشخص کن جفتتون تو سنی نیستید ک الکی کشش بدید بگو درحد نشون مثلا اگ واقعا شرایطش نیس اگ دیدی نه تموم کن وابستگس بیشتز نشه

چرا این مواردو داشتیمخب آدمیم کنترل میکنیم خودمونواز قبلش مشخص کردیم تا چه حد مجازیم،فرق ادم با بقیه ...

بله درسته عقل داریم، ولی خب این نیازه و تو موقعیت های احساسی بخصوص کشش زیاد میتونه بشه و خب رابطه طولانی و چند ساله باشه، ممکنه کنترلش سخت بشه، چیزی که بوده در خیلی موارد