2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده ؟

من ۲۷سالمه کارمند دوتا لیسانس دارم قد۱۸۵ تازه استخدام شدم فقط ی پژو دارم مدلش پایینه ولی خوبه یه۳۰۰تمن هم طلا خریدم برا ازدواج ی نزدیک ۱۰۰تو‌حسابمه اخه تازه استخدام شدم.بابامم کمکم میکنه .خونه سازمانی هم میدن بهمون.عاشق دختری شدم اون ۲۲سالشه دیپلم همکار اسلامشهر میشینن خیلی خوشگله چش رنگی خیلی خواستگار داره همه رو‌منفی میده.اینم بگم معضل اصلی اون ترک من لر مه خانواده ش موافق نیستن.اصلا همو نمیبینیم چون اتاق ها جداس فقط تو‌جلسه ها .اونم قبلش چن بار نکاهم کرد قبل از اینکه بهش بگم.بعد نمیدونه اون بودم.کل بیوگرافی.لطفا نطرتون بگید اجی برام مهمه

من ۲۷سالمه کارمند دوتا لیسانس دارم قد۱۸۵ تازه استخدام شدم فقط ی پژو دارم مدلش پایینه ولی خوبه یه۳۰۰ت ...

بهش پیام‌دادم گفت در حال حاضر قصد ازدواج ندارم و به همه هم‌نه میگه

خیلی حالم‌خرابه دوسش دارم دارم‌گریه میکنم

تو تلاشت رو براش بکن ایشالا اونی که براتون درسته اتفاق میوفته 

یک جور تلخ آرومم...                                                     https://daigo.ir/secret/71667746367 

اگه کسی رو دوست داری نذار تو دلت بمونهبرو بهش بگو

بهش گفتم ولی منو‌ندیده و‌نشناخته گفت در حال خاضر قصد ازدواج‌ندارم.ب کل خواستکاراش هم‌نه میگه .من‌خیلی دوسش دارم چیکا کنم

بهش گفتم ولی منو‌ندیده و‌نشناخته گفت در حال خاضر قصد ازدواج‌ندارم.ب کل خواستکاراش هم‌نه میگه .من‌خیل ...

اخه چطور ندیده و نشناخته انتظار داری بله بگه؟

تو همون اداره ای که هستین کم کم خودتو نشون بده غیر مستقیم و نامحسوس بهش بهمون که ازش خوشت میاد

بعد که نظرشو تا حدودی جلب کردی بهش پیشنهاد آشنایی بده