یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
قهر اصلا خوب نیست هروقتم که ناراحتی همیشه سعی کن رفتارات مثل قبل باشه ققهر کردن سردی میاره یوقت خدایی نکرده یکی این وسط پیدا میشه که جای شمارو پر کنه اونوقتاین شمایی که ضربه میخوری خواهر من همیشه همینطوری بود با کوچکترین حیزی شدیدترین دعواهارو داشت بعدم تا چندماه قهر بود شوهرشم ازخونه بیرونش میکرد الان دیگه یکی اومده وسط زندگیش دیگه تو خونه خودش جایی نداره
اگر خودش باور کن همسرتم خودش میفهمه که شما چه بزرگواری کردی اینطوری محبتش بیشتر میشه زبانی هم بگو من بخاطر تو وزندگیم هرکاری میکنم منت کشی که چیزی نیست اصلا هم پررو نمیشه
اره ب هرکی میگم همینو میگ ینی اشتباه ازاون بود کلن من جواب توهیناشودادم فقط واسه همین میگم. تهش یرب ...
توی دعوا معمولا حرفا زیاد خوشایند نیستن
ولی از همین الان که عقد هستید بگو فحاشی ، خط قرمزته
هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده، من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم مدافعان حرم خلاصه است فقط در این دو حرم مقدس عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی. گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.
بهش گفتم ولی میگه توخوب باشی من درست میکنم اخلاقمو میگ جواب فحشونده اخه یکی نیست یگ موقع خوبی همخ خو ...
بش بگو ، زندگی یک رابطه ی دو نفره است.
البته شما هم اگه جواب فحش ها رو میدی ، از این به بعد نده
مثلا لحن صدات رو بیار پایین و بگو علی جان مگه قرار نبود فحش ندی ؟
احتمالا زمان میبره ، بکدفعه ای نمیشه ترک کنه
هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده، من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم مدافعان حرم خلاصه است فقط در این دو حرم مقدس عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی. گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.
منم غصه پررو شدنشو نمیخورم چون هروقت خوبی کردم خودش میفهمه بعدش میگه ولی زمان میبره.. ب دوستای متاهل ...
اگر خوبی کردی و میفهمه پس مطمینا ادم قدر شناسیه قدرش و بدون از این ببعد هم وقتی عصبانیه فقط سکوت کن از چیزی هم که ناراحتی بزار یه وقت مناسب پیدا کن که هم خودت در ارامش باشی و همهمسرت بعد بهش بگو اشتباهش و در این مواقع اول سعی کن از خوبیهاش و صفات خوبش بگی وبعد اشتباهه ودلیل ناراحتی هیچوقت دعوا قهر نکن خوب نیست
من الان۱۹ ساله ازدواج کردم شکر خدا تابحال نشده باهمسرم قهر کنم یا دعوا کنم همسرم اوایل زودرنج بود و سریع قهر میکرد اما من هیچوقت نه ادامه دادم نه قهر کردم همیشه مادر شوهرم میگه پسرم خیلی تغییر کرده قبلا عصبی و زودرنج بود الان دیگه نیست