2777
2789

سلام دوسه شبه برادرم رفته رشت به مقصد تهران گوشیش اخرین بار که باهاش مادرم حرف زده  گفته رشت هستم الانم گوشیش خاموشه  وهیچ خبری نیست،کسی اشنا داره پلیس،شماره پلاک وفلان بدم بتونه کاری کنه؟از شهر خودمون خانوادم پیگیر شدن حکم توقیف ماشین فلانو گرفتن اما امار گرفتم از رشت گفتن ابلاغ نشده چیزی بهمون،تورو خدا اگر میتونید کمک کنید دریغ نکنید مادرم داره دق میکنه از دیشب نخوابیده وگریه میکنه و بیتابه وهمش میگه لابد خواستن ماشینشو بدزدن زدن کشتنش که یهو گوشیش خاموشه  دو روزه

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قبلش با خانواده بحث نکرده بود؟ که فرار کنه و اینا؟

ن بابا مهندس ارشد عمران  سازه هست تو شهرمون کارش ثابته کجا بره ، رفته مسافرت کار داشت تهران از مسیر رشت وشمال فلان رفت هوا عوض کنه

چرا نمیرین آگاهی اعلام مفقودی کنین؟  پلیسا نمیتونن بدون دستور قاضی استعلام بزنن.

رفتن اعلام کردن ولی خبری نشده قرار بود ب کل کشور ابلاغ بشه من امار گرفتم همون رشت،گفتن نه چیزی نفرستاده شهرتون بهمون 

باید برید رشت پیگیری کنید

چجور پاشیم بریم اونا آبادان هستن منم با بچه کوچیک تبریزم سخته پاشم برم اونجا،گفتم اشنا پیدا کنم بلکه مولا نظر کرد و پیداش کردن

رفتن اعلام کردن ولی خبری نشده قرار بود ب کل کشور ابلاغ بشه من امار گرفتم همون رشت،گفتن نه چیزی نفرست ...

کی اعلام کردن؟ حداقل ۲۴ ساعت باید بگذره تا جواب استعلام‌ها و ‌... بیاد.

دوباره برین، پیگیری کنین تا زودتر رسیدگی کنن.

کی اعلام کردن؟ حداقل ۲۴ ساعت باید بگذره تا جواب استعلام‌ها و ‌... بیاد. دوباره برین، پیگیری کنین تا ...

دختر باید اشنا باشه همجا  تا اشنا نداشته باشی لنگ میمونی

ن بابا مهندس ارشد عمران  سازه هست تو شهرمون کارش ثابته کجا بره ، رفته مسافرت کار داشت تهران از ...

شاید ویلایی جایی رفته 

یه سری جاها آنتن نمیده

الانم تابستونه اونجاها بالای کوه خوش آب و هواس ولی خب توی رشت نیست بیرون شهره

ولی برای اطمینان اگه هم نگرانید به نظرم بهتره به پلیس رشت مراجعه کنید 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜