2777
2789

من حدود ۵ ساله با این کاربری و ۲ سال هم با کاربری دیگرم تو این سایت عضوم... اینجا برا من شده دقیقا مثل ی دفتر خاطرات... اینجا از درد و غم مشکلم گفتم همتون آمدید بهم دلداری دادید خیلیاتون دلسوزانه و خواهرانه هم دردی کردید و راهکار دادید... امروز من تصمیم دارم یک هلن قوی تر باشم....با اعتماد به نفس بالاتر... با روزهایی ک قراره برای اومدنشون تلاش کنم... این هلن دیگ قرار نیست مثل آدمی ک محتاج محبت از سمت کسی ک نمیخوادش رفتار کنه،این هلن قراره از دل این همه خاکستری ک زندگیش رو سوزوند ی الماس پیدا کنه و به راهی ک در انتظارشه ادامه بده.... من ن خوشبخت مطلقم ن خوب مطلق اما راه درست زندگیم رو پیدا کردم میدونم ناهمواری زیاد خواهد داشت میدونم بازهم تهمت و توهین و روزهای پر از اشک خواهم داشت ولی میخوام کم نیارم این تایپیک صرفا جهت تشکر از همه دوستایی هست ک اينجا کنار و همراهم بودن 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر گرانبهایی دیگر در حال متولد شدن است ...

پیامت حال منو خوب کرد

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
منم ی دوست داشتم هلن بود تو ذهنم مونده  گمونم الان دیگ دخترش بزرگ شده. پرستار بود  موفق ب ...

در امان خدا باشن دوستتون...ممنونم همچنین

آفررررین گل خانم ،تو لیاقتت بیشتر از این حرفاس ،

ممنون عزیزم 

آهان این شد، خیلی خوشحالم برات عزیزم به خاطر اینکه بالاخره تسلیم شدی، رشدتو تبریک میگم عزیزم. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
آهان این شد، خیلی خوشحالم برات عزیزم به خاطر اینکه بالاخره تسلیم شدی، رشدتو تبریک میگم عزیزم. 

ممنون عزیز دلم