2777
2789

سلام دوستان کسی بوده که بعد عمل بلفاروپلاستی  چشمش باز بمونه تا ۳میل🥲🥲🥲راهی هست که بشه درمان کرد چشم بسته بشه.من ۱۵ روزه عمل کردم پیش دکتر تقوی چشمم افتضاح شده .

باز میمونه.تورو خدا اگه راهکاری دارید که بشه بست بهم بگین‌.ممنونتون میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم عزیزم میگه کم کم خوب میشه .ولی میدونم الکی میگه🥲

خب پس نگران نباش

پماد یا قطره ای که واست نوشته رو قبل از خواب بزن

چند هفته اول طبیعی ولی بعدش ادامه پیدا کرد حتما ویزیت شو

دعانویس نمیشناسم ولی اگه دوست داشتید به نیت زندگیتون چهلم سوره یاسین میگیرم هم کمکی بشه به من وسایل پیش دبستانی پسرم روبخرم هم زندگی شما انشالله درست بشه😔🙏🏻🙏🏻خیلی شرایط سختی داریم

کاربری دومم هست_ برای سلامتی آقاامام زمان صلوات🙏🏻❤🌹♥
سلام عزیزم منم ۱۶ روزه که عمل کردم چشمهام در بیداری بسته میشه ولی در خواب عمیق باز میمونه ،چشمای شما ...

بعد ۶ ماه کامل خوب میشه گلم نگران نباش .فقط کرم ترمیم کننده مرتب بزن پشت چشمت

بعد ۶ ماه کامل خوب میشه گلم نگران نباش .فقط کرم ترمیم کننده مرتب بزن پشت چشمت

وای خدا خیرت بده ،شب و روز برام نمونده اینقدر که گریه کردم ،میگم دیگه هیچ وقت بسته نمیشه و من نمیتونم یه خواب خوش داشته باشم

سلام عزیزم منم ۱۶ روزه که عمل کردم چشمهام در بیداری بسته میشه ولی در خواب عمیق باز میمونه ،چشمای شما ...

عزیزم برای من نزدیک یک سال و نیمه همینطوره تازه یکیش بااون تقارن نداره همشون دروغ میگن خوب میشه اینطوری میمونه تاجاییکه پوستت کم کم طی چندسال شل شه که همین باعث میشه خشکی چشم بگیری دیدت هم بیاد پایین