2777
2789
عنوان

باز موندن چشم بعد عمل بلفاروپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 6839 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دو ماهه عمل کردم،اشک وصنوعی استفاده میکنم و شب ها موقع خواب چشم بند میزنم،خشکی چشمم خوب نشده ولی ...

عزیزم من امید دارم هنوز،منم باروسری چشممو میبندم،انشالله که درست بشه،من الان پلکمو با روغن روبه پایین ماساژ میدم که بیوفته زودتر،دیگه نمیدونم جواب بده یانع،تایکسال ممکنه همینجورباشه اگه خوب نشه طب سوزنی بهم گفته میتونن تا دومیل پوستو شل کنن امید بخدا انشاله درست میشه،فقط همین خشکیه اذیت میکنه 

سلام ن متاسفانه/دوستان همینجا گفتن ب مرور بهترمیشه۶ماه تایکسال طول میکشه،برا من۶ماه شد خوب نشد،

یعنی عمل بلفا خوب نیس؟؟؟؟من خیلی چشمام پف داره زود خسته میشه میخاستم بلفا کنم😔حالا چیکار کنم پس 

شما عملتون بیهوشی داشت؟چقد هزینش شد؟

یعنی عمل بلفا خوب نیس؟؟؟؟من خیلی چشمام پف داره زود خسته میشه میخاستم بلفا کنم😔حالا چیکار کنم پس&nbs ...

من وامثال من خیلی پشیمونن،وگرنه مامانم ومادرشوهرم وچندنفردیگ عمل کردن مشکلی نداشتن،من همش دارم گریه میکنم،چون چشام بازمیمونع وخشکی چشم گرفتم روحیمم خوب نبود این باعث شد خیلی حالم بد بشه وحوب نشدم هنوز

من وامثال من خیلی پشیمونن،وگرنه مامانم ومادرشوهرم وچندنفردیگ عمل کردن مشکلی نداشتن،من همش دارم گریه ...

پس چیکار کنم حالا 😔منم پف پلکم اذیتم می‌کنه اول گفتم برم لیفت پیشونی گفتن بدرد نمیخوره