2777
2789

سلام

من بابام با ازدواجم با پسر غریبه مخالفه و من از فامیل متنفرم ،چیکار کنم به ازدواجم با غریبه راضی شه؟من ۲۱ سالمه و کسیک دوسش دارم۲۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدترین اشتباه نکن عزیزم بچه ایی

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
من کل خانوادم مخالف بودن تک دخترم و ۶ داداش دارم انقد پافشاری کردم که راضی شدن

پشیمون نشدی؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

نمی دونم چکار کنی ولی یادمه وقتی ب حرفش گوش نکردم. دوازده سال بعد تازه ب دلالیلش رسیدم و درتمام این دوازده سال اونی ک باخته من بودم ... ب روزی رسیدم ک. روزی دوازده هزار بار تو ذهنم می گم ای کاشب حرف بابام گوش کرده بودم 

من مخالف نظر خانواده ازدواج کردم و پشیمون شدم مراقب باشید 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
بدترین اشتباه نکن عزیزم بچه ایی

نه باو بچه کجا بود، بیشتراز اوناییک دورو برم ازدواج کردم تجربه کردم تو جامعه هم رفتم همه جور آدمم دیدم،فقط اون تو دلم نشسته ادم سالمیه سیگاری میگاری نیس همه چیزاییک من مدنظرمه داره ولی بابام دقیقا دست رو کسی گذاشته که صدو هشتاد درجه با معیارا من فرق داره

من بابام مخالف بود ولی سکوت کرد

الان نمیگم زندگیم بده بد نیست ولی عالیم نیست و الان تا به مشکل میخوریم خجالت میکشم که بخوام جدا شم یا زنگ بزنم به خانوادم مجورم هرجوری هست بسازم و بگذرم

خیلی خواستگار های بهتر داشتم

و مطمئنم خیلییی خواستگار میومد چون خیلی خوشگلم اینو خودم نمیگم همه میگن حتی دخترا توی مدرسه میگفتن تروخدا راستشو بگو چقد خواستگار داری😑

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!