2777
2789
عنوان

اوناییک باباشون با ازدواجشون مخالف بوده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 61 پست
من خودم هم اینجوری ازدواج کردم فقط بگم وقتی به مشکل بخوری نمیتونی بری پیش اونها

بدترین قسمتش همینه

حتی اگه بدونی سفت و سخت پشتتن آدم خودش خجالت میکشه😖  

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

نه باو بچه کجا بود، بیشتراز اوناییک دورو برم ازدواج کردم تجربه کردم تو جامعه هم رفتم همه جور آدمم دی ...

ببین اونی که باهاش دوستی با اونی که زیر یه سقف بری فرقش زمین با اسمونه الان چون دوسش داری کاراو اخلاقای بدش به چشمت نمیان بعدم ازدواجه دعوا پیش میاد بحث پیش میاد تا تقی به توقی بخوره بابات میخواد بگه خودت کردی گفتم نکن 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری راضی کردیشون؟

پافشاری کردم رو نظرم هرکار کردن منصرف بشم نشدم حتی چند تا ازداداشام عروسیم نیومدن ولی بعد متوجه شدن انتخابم درست بوده و آشتی کردن البته بگم با احساس نبود انتخابم عقلی بود 

منو شوهرم عاشق هم بودیم و هستیم پدرم مخالف ازدواجم راه دور و غریبه بود کاش به حرفش گوش داده بودم خییییلی سخته غریبی بعد از ۱۵سال هنوز عادت نکردم همیشه یه بغض دارم همیشه پر از آه و حسرتم نکن این کارو به حرف پدرت گوش کن

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
ببین اونی که باهاش دوستی با اونی که زیر یه سقف بری فرقش زمین با اسمونه الان چون دوسش داری کاراو اخلا ...

خو تو میگی قبول کنم ازدواج فامیلیو ؟کسیک یه ذره احساس بهش ندارم حتی تصور ازدواج با اون حالت تهوع میگیرم

من میدونم حتی اگ با کسی ازدواج کنم جز اونیک دوسش دارم اصلا نمیزارم نزدیکم شه بعد چندماهم طلاق میگیرم😞

خو تو میگی قبول کنم ازدواج فامیلیو ؟کسیک یه ذره احساس بهش ندارم حتی تصور ازدواج با اون حالت تهوع میگ ...

نه سنتم هنوز کمه منو تو همسنیم فقط بهت میگم تو ازدواجت عجله نکن بالاخره یکی پیدا میکنی مهرش بشینه به دلت

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
منو شوهرم عاشق هم بودیم و هستیم پدرم مخالف ازدواجم راه دور و غریبه بود کاش به حرفش گوش داده بودم خیی ...

اگ الان برگردی عقب شوهرتو که عاشقشی انتخاب نمیکنی؟

ببین زندگی هیچوقت به مراد آدم نیس یچیو میده یچیو میگیره شاید برمیگشتی و ازدواج فامیلی داشتی شوهرت آدم درستی نبود....

ب حرف پدر و مادرم گوش نکردم خودم و انداختم توو چاه.ازدواجم اصلا درست نبود انتخاب اشتباه

الان جداشدم ی بچه هم دارم💔

این کاربری دست من و ابجیمه(دختر داییم)لطفا کارگاه بازی در نیارید باتشکر
اگ الان برگردی عقب شوهرتو که عاشقشی انتخاب نمیکنی؟ ببین زندگی هیچوقت به مراد آدم نیس یچیو میده یچیو ...

اگه برگردم عقب صد در صد با شوهرم که الانم عاشقشم ازدواج نمیکردم غم شوهر بد داشتن به نظرم کمتر از غم دوری و دلتنگی و بغض و گریه است

چرا همه میگن بدون رضایت خونوادم ازدواجم خوب درنیومده😞💔 من اونو میخام😔نمیتونم کس دیگه حتی اگ اون ...

خوب با اونم ازدواج نکن صبر کن مگه مجبوری ازدواج کنی تو این سن کم استقلال مالی داشته باش شوهر خوبم پیدا میشه

اگه برگردم عقب صد در صد با شوهرم که الانم عاشقشم ازدواج نمیکردم غم شوهر بد داشتن به نظرم کمتر از غم ...

نه 

شوهر معتاد بی غیرت اصلا نداشته باشی بهتره از من به تو نصیحت خیلیارو دیدم شوهر این مدلی داشتنو آرزو مرگشونو میکردن زنو بچشون

از زندگیت لذت ببر عاشقونه با شوهرت باش و هروقت دلتنگ شدی بزنگ خونوادت هرچند زنگ هیچوقت دلتنگیو رعع نمیکنه ولی خب از بی هیچی بهتره

خوب با اونم ازدواج نکن صبر کن مگه مجبوری ازدواج کنی تو این سن کم استقلال مالی داشته باش شوهر خوبم پی ...

اونیک دوسش دارم میگه به همین زودیا ازدواج کنیم اگ منو میخوای،منم نمیتونم بدون اون🤦🏻‍♀️😔