2777
2789

سلام

دوستان اصفهانی خاهش میکنم اگر پیش دبستانی خوب هرجای اصفهان میشناسید معرفی کنید و تجربه تونو بگید

چرا از این مرکز راضی هستید؟

پیش دبستانی دانشگاه کوچک واقع در خ شمس ابادی چطوره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله خداروششششکر الان شش ماهشه مثه من نشو،استرس نگیر هیچی نیست انشالا ب لطف خدا

خداروشکر خدا حفظش کنه 

وزن نینی من خیلی کمه هفته پیش تو ۳۷ هفته ۲۲۰۰ بود 

وپس فردا ۳۸ هفته زایمانمه خیلی استرس دارم 

شکمم خیلی کوچیکه همش میترسم حتی از وزنی که سونو میگه هم کمتر باشه یاخدایی نکرده سالم نباشه 

برام دعا کن منم دخترمو به سلامت بغل بگیرم

الان باردارید شما؟ هفته چندم؟ گفتن بچه ای یو جی ار؟؟

اره ای یو جی اره دور شکمش نزدیک به ۴ هفته عقبه دور ران سه هفته دورسرش نزدیک دو هفته 😔😔😔😔این مدت تو هر دوهفته که سونو دادم حدودا سیصد اضافه میشد فقط

اره ای یو جی اره دور شکمش نزدیک به ۴ هفته عقبه دور ران سه هفته دورسرش نزدیک دو هفته 😔😔😔😔این مدت ...

عزیزززم

بسلامتی فک میکنم الان فارغ شدی و کوچولوتو سالم بغل کردی

دقیقن مثل من منم۲/۳۵۰بود بچه

یه جوجه کوچولووووووی ظریف

پسره من دور ران و دور شکمشش سه چهارهفته عقب بود

اصصصصلن نگران مباش

سره دو سه ماه نرمال میشه

الکی مثه من غصه نخوریا

اننننقدر میترسیدم بچممشکل داشته باشه حتا اسمی ک براش انتخاب کرده بودمو نزاشتم 😑

خداروشکر خدا حفظش کنه  وزن نینی من خیلی کمه هفته پیش تو ۳۷ هفته ۲۲۰۰ بود  وپس فردا ۳۸ هف ...

دور شکم منم دیگه بزرگ نمیشد و خیلی شکمم کوچیک بود

اگر گرید ۱ بود بچت ک نگران نباش اصلن

تا ب دنیا میاد سریع تر از بچه های دیگه وزن میگیره

اره ای یو جی اره دور شکمش نزدیک به ۴ هفته عقبه دور ران سه هفته دورسرش نزدیک دو هفته 😔😔😔😔این مدت ...

مشخصاته رشد جنین شما مثه من بود دقیقن

اللنم بچم خداروشکر سااااالم کنارم خابه

وقتی ب دنیا بود تا دو سه ماه هردکتری میرفتم میگفتم بچم ای یو حی اره و ریزه میزه بوده نکنه رشدش کم باشه

دکترا مسخرم میکردن...

عزیزززم بسلامتی فک میکنم الان فارغ شدی و کوچولوتو سالم بغل کردی دقیقن مثل من منم۲/۳۵۰بود بچه یه ج ...

بله عزیزم خداروهزار بار شکردخترم پنج شنبه به دنیا اومد با وزن ۲۲۳۰ خیلی ریزه اما ناز وسالمه خداروشکرر

انشالله زود وزن بگیره تپل مپل بشه 

اندازه جوجس ولی عاشقشم 

مشخصاته رشد جنین شما مثه من بود دقیقن اللنم بچم خداروشکر سااااالم کنارم خابه وقتی ب دنیا بود تا دو ...

من هرکی میاددیدنش میگه وای چقدر کوچولوعه میگم بزرگ میشه ایشالا اینقدر نگران بودم سالم نباشه که الان فقط،وقتی مثل یه جوجه کوچولو تو بغلم شیر میخوره میگم خدایا هزار باررشکرت واسه این معجزه کوچولوم

بله عزیزم خداروهزار بار شکردخترم پنج شنبه به دنیا اومد با وزن ۲۲۳۰ خیلی ریزه اما ناز وسالمه خداروشکر ...

عزیزم

قدمش مبارک

خداروشکر ک سالمه

دقیقن حس شمارو شش ماه پیش تجربه کردم

از اسم ای یو جی ار و...انننقدر استرس داشتم ک وقتی میرفتم اتاق عمل زایمان بالامیاوردمو....

وقتی بهوش اومدم فقط پرسیدم سالمه؟و دوباره بیهوش شدم

خداروشششکر 

الهی همه مادرای باردار بچه سالم ب دنیا بیارن

من هرکی میاددیدنش میگه وای چقدر کوچولوعه میگم بزرگ میشه ایشالا اینقدر نگران بودم سالم نباشه که الان ...

حرفاای تکراری و منفیه اطرافیان....

اتفاقن وزن گیریشون عالیه

برا واکسن یکماهگی وزنش ک کنن میفهمی چقدر خوب شیرخورده و سر دوماه تپل کیشه حسابی

انشالا خیرشو ببینی🌻🙏