2777
2789
اره خیلی هرچند دوسه دقیقه بود ولی حاضر نیستم دوباره دردشو‌تجربه کنم.من پریودی های دردناکی دارم با خو ...

اخه میگن با بیهوشی هرجایی انجام نمیدن جاهایی هم ک انجام میدن کلی برا بیهوشی پول میگیرن

اخه میگن با بیهوشی هرجایی انجام نمیدن جاهایی هم ک انجام میدن کلی برا بیهوشی پول میگیرن

ان شالله شما درد نداشته باشی🙏♥️

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد اخر تونستی بیهوش بشی یا نه درد داشت‌؟ 🥲🥲🥲

سلام عزیزم فعلا پریود نشدم بخام برم عکس رنگی بعد تاسوعا عاشورا میرم در مورد بیهوشی هم خیلی پرسیدم ولی تو تبریز یه جایی هست ک هرکی رفته نه دردی داشته ن چیزی همه هم از اخلاق خانوم دکتر و مهربونیش میگن درضمن بیهوشی خیلی عوارض داره پس تصمیم گرفتم دل و بزنم به دریا و بدون بیهوشی برم توکل به خدا ک انشالا دردی نداشته باشم هر موقع رفتم میام بت میگم 

سلام عزیزم فعلا پریود نشدم بخام برم عکس رنگی بعد تاسوعا عاشورا میرم در مورد بیهوشی هم خیلی پرسیدم ول ...

ایشالا به خوبی و خوشی بری و بیایی 

مشکلتم کامل حل شه 🙂♥️

هروقت رفتی حتمااا بگو

چیشد اخر تونستی بیهوش بشی یا نه درد داشت‌؟ 🥲🥲🥲

عزیزم ازم در مورد عکس رنگی پرسیده بودی خواستم بگم امروز رفتم واقعا حیف اون همه استرسی ک این یه ماه داشتم هیچ دردی نداشت فقط یه بار ک مایع رو زد احساس کردم پریود شدم تمام از اخلاق خانوم دکتر هم ک نگم اونقدر مهربون بود اونقدر قربون صدقم رف ک اصن نفهمیدم کی تموم شد