2777
2789
عنوان

کسی نیست بدونه درمان قطعی رحم سرد چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 131374 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا برو ببین شاید بدردت بخوره من خودم امتحان نکردم ولی میخوام این ماه درست کنم بخورم
نی نی من پس کی میایی تو دل مامان زود باش دیگه خوشگلم( لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم )
من خیلی از سایت های طب سنتی رو مطالعه کردم
ارزشش رو داره که رعایت کنی..مخصوصا خوردن کـــــــــــــــاســـــــــــــنی که در احادیث ما تا کید شده.به شوهرت هم بده بخوره.خرما.پودرنارگیل.رازیانه.آویشن و....باعث میشه رحم شما در دوران پری تخمک های خوبی بسازه
راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست
رای طب سنتی ختما تحت نظر یه کسی باشید که در این زمینه تخصص داشته باشه.مثل دکتر روازادهhttp://ravazadeh.com
من خیلی سرچ کردم و (((مخصوصا در روزهای پری)))) رژیم ها و باید و نباید ها رو رعایت کردم
مثل مصرف گرمیجات(خرمــــــــــاوعسل موز.زعـــــــــــــــــفران.گردو.سیاهدانه.رازیانه.آویشن....)
عدم مصرف سردیجات(سرکه.خیار.گوجه.ماست.شیر.خیارشور.فست فودها.نوشابه....)
راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست
قبلا زخم داشتم پیشش رفتم با وازینال عسل وکالی مطالعه خوب شدم حالا مبتلا به این مسئله شدم و عسل واژینالم ادامه میدم .
گفته بود طبعم سرده مراعات می کنم خوب نشدم هر بار هم داره روزای لکه بینیم بیشتر میشه
موندم چکار کنم
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
هیچ کس همچنان نظری نداره دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
179مشاهده و بدون نظر مرسییییییییییی از همکاریتون
به درمانگاه های طب سنتی مراجعه کن!

" کلینیک هروی "

و

" درمانگاه طب سنتی بیمارستان امام خمینی "،

متخصصین زنان و زایمان خوبی دارن!

از دکتر مژگان تن ساز یا دکتر روشنک مکبّری نژاد وقت بگیر!

منم همین مشکلو داشتم که خداروشکر با یه نسخه خوب شدم!
سلام مامان آتنا.

نسخه من با توجه به طبعم که بلغمی بود و غلبه سودا داشتم تجویز شده بود!

شاید واسه همه تجویز نشه!

شربت عنصلی(صدری) و

نشستن داخل یه جوشونده

و دو نوع کپسول دیگه بود! که ماه بعدش بدون هییییچ دردی و بلافاصله با خونریزی پریود شدم!

دقیقا 6 روزم طول کشید و اصلا لکه بینی نداشتم!

ممکنه نسخه رو بهتون بگم و شما اصلا رحمتون سرد نباشه و نتیجه عکس بده!
عیزم نمیدونم هنوز این تاپیک به راه یا نه...... ولی ول باید ی دوره 40 روزه شربت سرکنگبین بخوری که دستورش بسته به نبضت هستش....بعدش حجامت....تا اخلاط بدنت میزون شه بعدش این کارارو بکنی...
منم تازه فهمیدم که رحمم سرده و شاید برای همین هست که اینقدر طول کشیده و هنوز حامله نشدم یکی بیاد بگه که تونسته درمان بشه یا نه
گر نگه دار من آنست که خود میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...😘💖