2777
2789
من اینا رو توی یه تاپیک خوندم و علائمشم دارم حالا درمانش چیه ؟
رحم سرد

1-اول یه مقدار لکه های قهوی تیره دارین
2 بعد روز دوم یا سوم که مثلا میخواد خون بیاد خونش طوریه که پد بهداشتی سیاه میشه مثل قیر میمونه و بوی خیلی بدی هم داره
3 بعدش خون پری میاد معمولا لخته هم دارین توش
4.دوباره بازم لکه بینی که ممکنه تاروز 8 9 و 10 هم طول بکشه
5.معمولا ناحیه شکم و رحمتون سرد و یخه به خصوص تو دوران پری
6. اگه وسط پری حموم هم برین پریتون یه روز بند میاد و بعد دوباره شروع میشه
7. معمولا دردتون در دوران پری زیاده
8. لطفا اولین پریوداتون رو به یاد بیارین آیا از اول اینطوری پریود میشدین ؟
9.آیا زیاد دچار عفونت و زخم هستین؟

آیا میدونین هیچکدوم اینا طبیعی نیست
این رحم سرده و پریودتون هم طبیعی نیست به علت سردی رحمتون خون پری به طور کامل دفع نمیشه

رحم سالم از اول خونریزی داره اونم خون شفاف طوریکه روز دوم به اوج پری میرسین
وقتی رحم سالم باشه باید نزدیک موعد پری حتما تو کیفتون پد بهداشتی داشته باشین تا غافلگیر نشین اما تو رحم سرد حالاحالاها طول میکشه که به خونریزی برسه
معمولا تو پری سالم لخته دیده نمیشه یا خیلی کمه
پریود رحم سالم بیش از 6 یا 7 روز طول نمیکشه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=742515&postID=29649436#29649436
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
سردی نخور فعلا اصلا ماست خور کمرتو گرم نگه دار دورش یه شال بپیچ سفت نباشه ها فقط گرم بمونه شکمتو با روغن زیتون یا سیاهدونه ماساژ بده که گرم بشه فعلا غذاهایی که سرده یا نخور یا همراه با گرمی بخور نگران نباش الان بخاطر غذاهای اماده و مواد نگه دارنده خیلیا این مشکل دارن
دنیا را نمیدانم ولی من به کسی که فقط نه ماه ناز میکند تا بیاید پشت نمیکنم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
تو زمان پریود حتما شکمت رو ببند و گرم نگه دار, من از یه شکم بند پشمی استفاده می کردم... سردی رحم مانع بارداری میشه...
بعد پریود نیازی نیست گرمش کنی مخصوصا اگه برا بارداری اقدام می کنی که اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند ماهه حواسم هست و مراعات می کنم ولی درست نمیشه
میخوام یک بار درمان بشه دیگه نه اینکه همیشگی باشه باهام چون هنئز اقدام بعه بارداری هم نداشتم نگرانم
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
خب می بندم تاثیری نداشته
سرچ کردم نوشته بلغم رحمه اما درمانو توضیح نداده چطور بلغم از بین میره
یه جا خوندم کندر ضد بلغمه به عطاری گفتم تایید کرد گفت روزی یه کوچولوشو با آب بخور
خوردم اما معده ام درد گرفت
کلیه بند پشمی دارم تو پریودی می بندم .کاچی و گرمیجات می خورم .حموم نمیرم
ولی بازم...
44مشاهده ....

خب نظر بدین دیگه
روش گیاهی ، سنتی و... نمیشناسید
آجر اب ندیده رو بذار روی گاز گرم که شد دورش یه چیزی بپیچ و تو دوران پری بشین روش .. هم درد های همون موقع پری رو از بین میبره هم اینکه برای لکه بینی و سردی رجم و .. واقعا معجزه میکنه.. من یه ماه انجام دادم دوره پری بعدی ام واقعا راحت بودم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
رها جان دردام خیلی خیلی کمه ازم استفاده کنم
آره دیگه برا سردی رحم گفتم که خوبه.. واقعا به امتحان کردنش می ارزه
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
الان هرموقع پری میشم با روغن سیاهدونه روی رحم و تخمدان رو ماساژ میدم گرمترمیشه
بازم اگر چیزی میدونید بگید