2777
2789

دندون خراب دندانپزشک اطفال 

مشکل گفتاریش هم باید ببری روانشناس کودک معرفی میکنن گفتار درمانی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دندون خراب دندانپزشک اطفال  مشکل گفتاریش هم باید ببری روانشناس کودک معرفی میکنن گفتار درمانی

گفتارش که زیر نظر گفتار درمان ولی اینکه باید پر بشه نمیتونه بیشینه نمی خوام بیهوش بشه

مسواک؟ نه گلم همین که تو شیشه چیزی نخوره کافیه

نه بابا هیچی تا پارسال سالم بود یه مدت مریض شد هرروز دمنوش با عسل دادم ممسواکم نزدم ازهمون وقت خراب شد الانم کمی سیاه شده اگه میشست راحت درست میشد

نه بابا هیچی تا پارسال سالم بود یه مدت مریض شد هرروز دمنوش با عسل دادم ممسواکم نزدم ازهمون وقت خراب ...

نه درست نکن درد که نداره اخرش میفته 

من یه دختر دایی دارم امسال کلاس اوله تمام دندوناش سیاه شده و ریخته الانم دارن میفتن

بنظرم درست کردنش فقط برا خودش درد داره

عشق سن و سال نمیشناسه یهو دیدی دلت رف 

به نظر منکه باید از بچگی برای چکاب رفت پیش دندانپزشک که تا بزرگسالی دیگه مشکل دخرابی دندون نداشته باشیم من خودم چون اینجوری نبود برام خیلی اذیت شدم دندونام بیشترشون مشکل دارن و مدام میرم دندانپزشکی برای درست کردن دندونام برای همین دخترمو مدام برای چکاپ میبرم پیش دندانپزشک اطفال دکتر هلن جوانمرد تا اگ مشکلیم هست سریع درمان بشه که بعدا اذیت نشه