2777
2789

خودم دخترم

امروز ب مادرم گفتم از کسی خوشم میومد ولی فهمیدم کسی تو زندگیشه 

درکم کرد

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت میشم

لطفا تاپیک محیط زیستی منو مطالعه کنید.سپاسگزارم.                  https://www.ninisite.com/discussion/topic/9159697/%da%a9%db%8c%d8%a7-%d8%af%d8%ba%d8%af%d8%ba%d9%87-%d9%85%d8%ad%db%8c%d8%b7-%d8%b2%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%86?postId=247649507
چن سالته گلم؟

17

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

اول خوب به حرفش گوش میدم  واینکه بدی های دوس پسر داشتن واینکه ممکنه چه اسیب هایی ببینه رو بهش میگفتم نه اینکه دیکته کنم. سعی میکردم دوستانه رفتار کنم کاری نمیکنم از اینکه بهم اعتماد کرده وراستش رو بهم گفته پشیمون بشه

تنهای تنهای تنها
چه کاری میشه کرد محدودشون کنیم زیر آبی انجام میدن

بله کاملا موافقم 

عقده ای به بار میایم 

ولی مثلا میتونید طعنه نزنید. دلشو نشکونید و راهنمایی کنید بچتونو تا ازتون متنفر نشه 🚶🏼‍♀️

یک عدد زشت هستم تامام