خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تا ۸هفته هیچ علائمی نداشتم.فقط بعضی وقتا شکمم تیر میکشید الان ک ۹هفتمه تازه علائمم داره شروع میشه بعدش من نمیدونستم دکترمم بهم نگفته بود رابطه نداشته باشم رابطه داشتم همین چند وقت یهو افتادم خونریزی بعد دکترگفت ک ۳ماه اول نباید رابطه داشته باشین کلا حالا نمیدونم شما از دکتر هم بپرس بازم
نه عزیزم سابقه سقطی چیزی داشتین؟ . رابطه تو بارداری ممنوع نیس. دکتر من گفت خشن نباشه😅بیشتر ا ...
ن اولین بارداریمه سقط هم نداشتم حتی سونو هم دادم وضعیتش خوب بود سه تا متخصص هم بهم گفتن رابطه تو سه ماه اول نباید داشته باشی حتی تاپیک هم زدم خیلی از دوستان گفتن رابطه سه ماه اول ممنوعه.اولین نفری هستی ک میگی رابطه دوبار در هفته اونم ماه های اول