2777
2789

من ب دلایلی ۳ ماه خوردم 

و روز ب روزم بیشتر میشد و بی اثر تر 

ولی تو ی روز   ب خودم گفتم تو خودت خودتو مریض کردی ، خودتم خودتو خوب کن لطفا 

هر چ قرص بود تو پلاستیک گره زدم 

گفتم با همتون قهرم ... نخوایید ک آشتی کنم ، توانش ندارم دیگه 

۱۰ شب تا صبح نخوابیدم ک خواب رفتن یادم رفته بود 

سر درد و حال بدی  زجر کشیدم ولی همون ۱۰ روز 

و دیگه نخوردم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد از مرگ پدرم به افسردگی حاد مبتلا شدم. در حدی که دوست داشتم تمام مدت در رختخواب بمونم و گریه کنم. همزمان دارو و مشاوره روانشناسی را شروع کردم. بعد از یکسال کاملا حالم خوب شد و دکتر دارو را تدریجی قطع کرد. الان حدود ۱۵سال گذشته و خدا را شکر حالم خوب بوده.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
یعنی بازخوردی؟ چندساله میخوری؟

نه نخوردم از عید میخوردم تا ۳ هفته پیش 

دکتر گفته بود    تا ۳ ماه دیگه بخور بعدش دوزش کم یا زیاد  کنم ولی دیگه گداشتمش کنار 

برا من  کسیو  از دست داده بودم ک     ، ک  از خدا میخواستم جووووونم رو ب مرگ طبیعی بگیره ... سر درد و سر گیجه و گریه و حال بدی و داغونی همه چیزو  بعد جدایی ازش    با هم داشتم 

دروغ چرا هنوزم دارم ، چند روز دیگه عروسیشه ....    

اخه اون کسی بود ک  تمام زندگیمه ... نفسمه .... 

چی بگم ک نگفتنش بهتره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نه نخوردم از عید میخوردم تا ۳ هفته پیش   دکتر گفته بود    تا ۳ ماه دیگه ب ...

اهاپس تازه میخوردی.اشکال نداره خدابرات بهتریناشورقم بزنه انشالله

مامان دوتادخترگل
اهاپس تازه میخوردی.اشکال نداره خدابرات بهتریناشورقم بزنه انشالله

بهترینا واسه خدا ، و بنده هاش 

بهترین من اون بود ... 

بهترینا واسه خدا ، و بنده هاش   بهترین من اون بود ...

ن هیچ وقت نگوازمن بتونصیحت هیچکس ارزش اینکه حالتوخراب کنی نداره .بعدهیجیزم ازخداهیچ وقت بزورنخواه من خواستم دادولی صلاح نبودکه نمیداد

مامان دوتادخترگل
عزیزم مدام تاپیکات دراین موردن...بابا چندماه میخوری قط میکنه دکتر

وایی میخونی🙈🙈🙈ازبس حالم بدکردقرص استرس دارم.زنگم زدم دوبارگف عوارض قرص

مامان دوتادخترگل