یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم همهی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحهی زندگیمون قرار بدیم هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
خداییش تا حالا تو عمر ۳۵ ساله ام تخم مرغ آب پز سوخته ندیده بودم😅
به نظرم همهی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحهی زندگیمون قرار بدیم هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
اتفاقا منم همین نظرو داشتم 🤣 بعد که سرچ کردم متوجه شدم که از نظر علمی وقتی تخم مرغ زیاد بپزه یعنی بالای یه ساعت تقریبا یه گاز سمی از سفیده ش تولید میشه و یه لایه سبز روش تشکیل میشه.
اتفاقا منم همین نظرو داشتم 🤣 بعد که سرچ کردم متوجه شدم که از نظر علمی وقتی تخم مرغ زیاد بپزه یعنی ب ...
دیگه واقعا حق داره بعد از ۱ ساعت جوشیدن گاز در کنه بدبخت🤣