2777
2789
عنوان

میشه سریع بیاین عروس هلندی

235 بازدید | 15 پست

یه عروس هلندی اومده تو حیاط ما کاملا دسته آب و غذا دادیم یکم شکمش رو ناز کردم ولی میترسم بگیرمش چیا میخوره چطوری بگیرمش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون صاحاب داره 😑😑

میدونه ولی صاحابش کجاست ما از خدامونه پیدا شه گناه داره نمیتونه پرواز کنه میمیره ولش کنیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
داداش من به عروسش سرلاک میده البته عروسش یک ماهشه

چطوری بگیرمش

میدونه ولی صاحابش کجاست ما از خدامونه پیدا شه گناه داره نمیتونه پرواز کنه میمیره ولش کنیم

ترس نداره که یه تخمه ای چیزی بهش بده اگه دست آموز باشه میاد رو دستت میشینه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ترس نداره که یه تخمه ای چیزی بهش بده اگه دست آموز باشه میاد رو دستت میشینه

من غریبه ا براش نمیاد که یه ساعته دستمو گرفتم جلوش

نمیدونم ممکنه دستتو ببری سمتش فرار کنه برو تو کوچه ببین کسی دنبالش نمیگرده شاید صاحبش تو‌کوچه باشه

نه بابا کسی نیست اصلا حتی تو دیوار هم زدم گمشده هارو دیدم با این نشونی عروس هلندی گم نشده بود

ببرینش توخونه بهش تخم کتان بدیذ یا مقداری سبزیجات مثل کاهو  کاش صاحبش پیدا بشه دق میکنه از دور ...

زنگ زدم از پرنده فروشی اومدن گرفتنش تازه بالغ شده بال هاشم بلند بود انگار وحشی و دستی نشده هنوز اینکه از کجا اومده نمیدونم چون نگاه کردیم هیچکس دنبالش نبود براش قفس و دانه و اینا خریدم نگهش داریم دیگه بمونه تلف میشه طفلی

خوب کاری کردی. عاشقش میشی خیلی مهربونن

ان شالله برای بچه ضرر نداره؟ آخه من یه پسر ۲۱ ماهه دارم 

کلینیک هم میبرم ان شاالله واکسنی چیزی باشه میزنم براش یارو گفت بال هاش اینقدر بلنده تا حالا کوتاه نشده میتونسته حتی یه شهر پرواز کنه اینکه ۷ ساعت تو حیاط ما نشسته و نرفته عجیب بود برام