به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
منم از هیچ ختمی جواب نگرفتم تا حالا.شاید کنارش خیلی مشکل هام حل شده باشه و من متوجه نشده باشم اما او ...
عزیزم من 2 بار تا حالا انجام دادم این چله رو بار اول کلی چیزها برام رو شد این چله خوبیش اینه که فقط کارش حاجت روایی نیست اصلا باهات حرف میزنه چله ی عجیبیه و خودم خیلی چیزها متوجه شدم بار دوم روز 31 ام جواب گرفتم . حاجت روا بشی به زودی زود گلم
عزیزم من 2 بار تا حالا انجام دادم این چله رو بار اول کلی چیزها برام رو شد این چله خوبیش اینه که فقط ...
میتونم خصوصی بهتون پیام بدم عزیزم؟
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
برای خرید خونه به خدا توکل کردم . پولمون کم بود و اطراف میتونستیم خونه بگیریم خیلی گشتیم . گفتم خدایا خودت ی خونه خوب جور کن . حدودا دو ماه دنبال خونه گشتیم دوست داشتم نزدیک میدان باشه . اکثر خونه ها خیلی به میدان دور بود . خلاصه ی روز همسرم زنگ زد ک ی خونه تو دیوار پیدا کرده دقیقا سرکوچه مادرم . پولش بیشتر از پس اندازمون بود . اما تا خواهرام فهمیدن سرکوچه مامانم خونه پیدا کردیم گفتن از دستش نده کمکتون میکنیم بخرید . خلاصه ک دم خدا گرم خونه رو با قرض خریدیم . هرچند ک خودمون نمیتونیم اونجا زندگی کنیم اما خب همین ک ی جا داریم خداروشکر . خونه ای هم ک توش مستاجر هستیم با عنایت خدا پیدا کردیم . اصلا باورم نمیشد با ۱۰ تومن پیش بتونیم ی خونه خوب با متراژ بالا روبروی مترو پیدا کنیم . از این لحاظ قربون ش برم خدا خیلی هوامونو داشته . اما در مورد بچه هنوز کمکمون نکرده
دوستانی ک گفتن ازهیچ چله ای جواب نگرفتن منم همین بودم از هیچ چله ای جواب نگرفتم . ی شب تو خواب از خدا کمک خواستم بهم گفت استغفار کنم .اون موقعه میخواستم ماشین بخرم چله استغفار برداشتم دو هفته بعد ماشین خوب با قیمت خیلی خوب خریدیم