2777
2789

من یه بار دادم خیییلی خیلی حس بدی داشتم اصلا نمیتونستم با محبت بهش شیر بدم سریع جداش کردم! درصورتیکه خود بچه رو خیلی دوست دارما! ولی اون لحظه....

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

چرا تعارف مگه خودش شیر نداره

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بچه داداشم که با بچه خودم ۲ روز فرق داشتن و شیر دادم 

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
من خیلی بچه داداشم که با بچه خودم ۲ روز فرق داشتن و شیر دادم 

اتفاق خاصی نیفتاده

چرا تعارف مگه خودش شیر نداره

داره.اولین بار سر اینکه شیرم مونده بود تو سینه و سفت و درد ناک شده بود گفت بده سبک کنه دیگه با کلی کلک سینمو گرفت .ولی الان عادت شده و میاد سمتم و مامانم بیخیاله 

بگو مدیونی داره شاید شوهرم یا شوهرت راضی نباشه 

اهاااا بحث راصی بودن جداست ،ولی ما راصی بودیم آخه هم بابا بچه داداشم بود هم شوهرم دایی بچه بود 

داره.اولین بار سر اینکه شیرم مونده بود تو سینه و سفت و درد ناک شده بود گفت بده سبک کنه دیگه با کلی ک ...

حتما میگه گرونیه، ی وعده هم ی وعده هست 

من یه بچه پیدا کردم گذاشته بودن سر راه بهش شیر دادم 

چند ساعتی پیشم بود تا تحویل پلیس بدم 

موقعی که داشتم تحویل میدادم گریم گرفته بود گفتم برا اخرین بار بهش شیر بدم تا ببرنش شیرخوارگاه گشنش میشه ولی طفل معصوم مست خواب بود هر کار کردم بیدار نشد