2777
2789
عنوان

چی بخورم سریع پریود شم؟

252 بازدید | 25 پست

سلام خانوما توروخدا اگه راهی بلدین بهم بگین . 

بچم یکسال و نیمشه به شدت هم شیر زیاد میخوره یکی از دلایل دیر پریود شدنم همینه اما خیلی اذیت میشم پریود نشم واس همین میخوام سریع باز بشه .

زردچوبه تو اب خوردم و تخم شوید دم کردم فایده نداشت  . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زردچوبه کی بهت تجویز کرده😐😐😐😐😐😐یه لیوان رازیانه بخور فردا پریودی

یه چند نفر تو همین نی نی سایت خورده بودن پریود شده بودن  گفتم امتحان کنم اما فایده نداشت خیلیییی هم بد مزه بود 

ببخشا ولی هرکار کنی بیفایده اس هورمون بدنت اینجوریه تا وقتی شیر بدی پریود نمیشی

نه عزیزم من از دو ماهگی بچم پریود میشم الانم بچم ۱ سال ونیمشه اما خیلی دیر به دیر الان چون  بچم ۲ تا دندون اخرش داره در میاد زیاد غذا نمیخوره و شیر میخوره همشبه خاطر همونه هنوز نشدم . میدونی میترسم حامله شم 

یه چند نفر تو همین نی نی سایت خورده بودن پریود شده بودن  گفتم امتحان کنم اما فایده نداشت خیلییی ...

خدا چکارت نکنه دختر 🤣🤣🤣اخه هرچی ک هرکی گفت و نباید بخوری ک رو طعم شیرت هم تاثیر میذاره اون زبون بسته گناه داره

نه عزیزم من از دو ماهگی بچم پریود میشم الانم بچم ۱ سال ونیمشه اما خیلی دیر به دیر الان چون  بچم ...

ترست ک حقه من بدبخت ک پریود میشدم گول خوردم و حامله شدم خدا ب داد اونایی ک نمیشن برسه 🥺🥺

ترست ک حقه من بدبخت ک پریود میشدم گول خوردم و حامله شدم خدا ب داد اونایی ک نمیشن برسه 🥺🥺

حقیقتا از حاملگی به خاطر اخلاق بد شوهرم میترسم همین جوری به زور میشه تحملش کرد دیگه به هیچ عنوان بوه نمیخوام