2777
2789
عنوان

چقدبدبختم

216 بازدید | 6 پست

پنج ساله ازدواج کردم،شوهرم قبل ازدواجشون با دخترخاله اش ۵سال نامزد بود بهم خورد تاالان همه چیز خوب بودبهش ایمان داشتم امشب دیدم تواینستا اسمشو سرچ کرده دارم سکته میکنم قلبم داره میترکه گفتم بهش خیلی ضایع یه دعوادرست کرد رفت یجادیگ گرفت خوابید ،معلوم بودهول شده حالا من چکارکنم 

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
چه بگم والا بزار یکم بگذره باز ازش خطا گرفتی بگیرش کتکش بزن😂شوخی کردم بشین باهاش صحبت کن

😂😂😂😂اولی روبیشترقبول دارم ومیچسبه بهم

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شبت بخیر چند تا سوال در رابطه با حو.... داشتم میشه درخواستمو قبول کنی؟

باشه فقط تودرخواستانگاه کردم نبودش

سلام عزیزم شبت بخیر چند تا سوال در رابطه با حو.... داشتم میشه درخواستمو قبول کنی؟

بعدچندماه اومدم انگار کلا ریخته بهم درخواستتو حذف کن تامن درخواست بدم