2777
2789
عنوان

بیماری گلین باره

303 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوبین انشالله که همیشه حال دلتون و تندرستی تون خوب باشه دوستان پدر من 36 سال سن دارن و به تازگی وارد بیماری گلین باره شدن دوستان من خیلی نگرانشم در این باره و میشه اگه در باره این بیماری اطلاعاتی یا نظری دارید تو تایپیک هایتان بنویسد خیلی ممنون میشم خیلی نگرانشم پدر من وقتی این بیماریو گرفت و به متخصص مغز و اعصاب بردیم گفتند که ی همچین بیماری دارند و براش آمپول خریدیم که خیلی کم یاب و گران هم بود ولی خب خداروشکر صبح حالش خیلی بهتر بود از این متمئن بودند که حالشون خیلی بهتر شده ولی نزدیکای مغرب بود که دوباره مثل قبل شده و حالش خیلی بده دوستان لطفااا اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید راهکار بدید 🥲

من این اسم این بیماریو بار دومه میشنوم

چندروز پیش ی خانمی اینجا گفته بود که گرفته و بیمارستان بستری بود و امپولاشو زد و داشت فیزیوتراپی میکرد وحالش بهتر بود

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این اسم این بیماریو بار دومه میشنوم چندروز پیش ی خانمی اینجا گفته بود که گرفته و بیمارستان بستری ...

الهی حالش بهتر شه و هر چه زودتر این مرحله رو طی کنن🥲💔

الهی حالش بهتر شه و هر چه زودتر این مرحله رو طی کنن🥲💔

انشاالله پدر شما هم زودتر سلامتیشو بدست بیاره اگه بتونم تاپیکشو پیداکنم حتما تگت میکنم بپرسی ازش سوالتو

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
اسم بیماری گیلن باره هستش تو نت هرچی لازمه بدونی دربارش هست ان شاءا... که زود خوب بشن

خبلی ممنون دوست عزیز بله بنده اطلاعاتی در این زمینه دارم ولی دوست داشتم اگر کسی تجربه ای یا چیزی دارد اینجا راهکار بدن ممنون از شما

خبلی ممنون دوست عزیز بله بنده اطلاعاتی در این زمینه دارم ولی دوست داشتم اگر کسی تجربه ای یا چیزی دار ...

امشب به نیت شفای پدرتون دعای توسل میخونم

گرچه قابل نیستم اما ان شاءا... که هر چه زودتر سلامتیشون رو بدست بیارن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
انشاالله پدر شما هم زودتر سلامتیشو بدست بیاره اگه بتونم تاپیکشو پیداکنم حتما تگت میکنم بپرسی ازش سوا ...

وای خیلی ممنون عزیزم مرسی فداتشم واقعا خیلی نگرانشم خداکنه هر کسی هر بیماری داره رو خدا شفا بده محتاج دعا🥲💜

امشب به نیت شفای پدرتون دعای توسل میخونم گرچه قابل نیستم اما ان شاءا... که هر چه زودتر سلامتیشون رو ...

خبلی ممنون انشاالله خدا عزیزانتون و براتون حفظ کنه🥲🍃