2777
2789

خودم ۳.۴۵ اینا بیدار شدم 

صبحونه خوردم برقا رفته بود بعد ک برقا اومد خونه رو مرتب کردم ظرف شستم جا ظرفی رو خالی کردم و اتاق تمیز کردم وناهار خوردم و  کفش های ورزشی شستم دوش گرفتم قراره فردا موهامو پروتئین کنم وسایل رو سر دست گذاشت چند قدم زدم ت حیاط فیلم آنه رو دیدم و شام خوردم و فالوده  و ۲ صفحه کتاب چشمهایش رو خوندم  دیگ الانم اومد سایت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز یکم بخودم اعتماد به نفس دادم اما بعدش مامانم بهم گفت تو شبیه پیرزنا زشتی و بد قیافه ای و حالم بد شد 

یکم درس خوندم مامان بابام بهم گفتن هیچی نمیشی در آینده 

در آخر هم بهم گفتن تو یه دختر خرابی چون گفتم دوست دارم بعد یکسال کفش بخرم 

تا ظهر خواب بودم امروز ، 

بیدار که شدم فیلم دیدم ،

درس خوندم 

و الآنم می‌خوام بخوابم... 

تقریبا روز بدی نبود 

دوست داشتم مریض نبودم ، بهتر میشد پیش برم 

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

صبح خواهرم آزمون داشت، اونو بردم رسوندم و تا آزمونش تموم بشه منتظر موندم... عصرم دعوت بودم خونه یکی از دوستام، از وقتی ام برگشتم برق نیست تا الان.. اه

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

من چون شاغلم و امروز تعطیل بودم تا 11خپابیدم ناهار زرشک پلو درست کردم با پسرم خوردیم بردمش کلاس ریاضی بعد اومدم خونه ظرف شستم چای دم کردم شام یتیمچه پختم همسرم اومد چای و شام  خوردیم بعد هم یه دعوای ریزی کردیم رفت خوابید والسلام 😂😂

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

من دیشبو تا هفت صبح اینا بیدار بودم بعدش خوابیدم 

دوازده بیدار شدم، کار خاصی خونه نداشتم 

رفتیم رستوران برای ناهارو بعدشم دور دور تو خیابون 

سر شبم که رسیدیم خونه دوباره دو ساعتی خوابیدم 

بعدش وسایل مامانم اینارو اماده کردم فردا میرن سفر 

و...  

الانم منتظرم شامم گرم شه