2777
2789
خیلی نازه مگه نه؟

آره نازه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من می‌خوام بچم شکل این بشه

کارت سخته😂

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

اینجا درددل میکنن چون آدم امن ندارن که سنگ صبورشون باشه، متاسفانه دوره ای شده که نمیشه حتی برای خواهرت درددل کنی، منتظرن از آدم نقطه ضعف بگیرن و بکوبن تو سرت ولی اینجا راحت، بدون شناخته شدن حرف میزنی و باهات همدردی میکنن یا اگه تجربه مفیدی دارن در اختیارت میزارن، تجربه هایی که سخت به دست آوردن

اینجا درددل میکنن چون آدم امن ندارن که سنگ صبورشون باشه، متاسفانه دوره ای شده که نمیشه حتی برای خواه ...

درد و دل با انرژی منفی کاملا متفاوته

بقول گفتنی بشین و بتمرگ جفتش یه معنیه اما یکیش بار ادبی بهتری داره

اینجا هم همینطور، اگه یکی ناراحته به جای اینکه تاپیک بزنه واای دارم از ناراحتی میمیرم میتونه بگه پیشنهاد شما چیه برا شاد شدن و گذروندن این دوره

اما متاسفانه همینجا هم بعضیا دوست دارن تو جلب ترحم از همدیگه پیشی بگیرن