2777
2789
عنوان

کنکور انسانی رتبه زیر هزار

167 بازدید | 13 پست

سلام برا رتبه زیر هزار چقدر باید خوند؟من از الان شروع کردم با روزی سه ساعت یا یکم کم و زیاد 

هوشمم خوبه زود میگیرم مطالب رو 

از مهر ماه روزی چند ساعت بخونم که صد در صد فرهنگیان قبول بشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین 

از همین ساعتی که شروع کردی خوبه به ۸ ساعت برسونم 

دورسی که تراز بالا میبره مثل ریاضی زبان اقتصاد زیاد کار کن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

تغییر رشته هستم درسا برام جدیدن سه ماه فکر نکنم بشه

مگه نگفتن هرکسی باید تو رشته خودش کنکور بده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام میگین هوشتونم خوبه همون ۴ ساعت مطلوبه 

ولی خب اگر واقعامفیدخونده بشه 

البته بایدرشته ایم که میخوایدبرید ضریبش رودرنظربگیریدکه بیشتر روی اون درساتمرکزکنیدواوناروحتما بالابزنید

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉
روانشناسی نمی‌دونم ولی حقوق زیر هزار فکر کنم

روانشناسی و حقوق رشته های تاپ هستند شبانشم باید رتبت خیلی خوب باشه چون ظرفیتشم کمه

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉