2777
2789
عنوان

بهم گفتن شوهرم جادوی سیاه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 74 پست
جادو خرافاته و هیییییچ حقیقتی نداره 

توی قرآن سوره بقره راجب سحر جادو گفته شده  

گفته شده خیلیا به وسیله این سحر وجادو زندگی زن و شوهر خراب میکنن 

خرافات نیست وجود داره ولی ادمی که معتقد باشه بش ضررنمیرسونن متضررنمیشه

. 🌻🌻💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زیاد جلو چشمش نماز اینا نمیخونی یعنی ببخشید مثلا خشکه مذهب نیستی ؟؟من چند نفرو میشناسم با افراط شوهره رو عاصی کردن

شما با شوهرت دعوا کردی برو راجب مشکلش باهاش حرف بزن نه دنبال دعای اشتی  و محبت باشی

جون مادرت نترکون دیگــــه این خط شوهر عممه😐💔
جادو همش چرت و پرتههههههه لطفا به چیزا اعتقاد نداشته باشید

دقیقا،باید بفهمه چرا شوهرش انقدر ازش متنفر شده یهوو

این جادوگرا اگه بلد بودن به فکری ب حال خودشون میکردن

جون مادرت نترکون دیگــــه این خط شوهر عممه😐💔
توی قرآن سوره بقره راجب سحر جادو گفته شده   گفته شده خیلیا به وسیله این سحر وجادو زندگی زن و ش ...

لطفا با « علم » جادو جنبل رو اثبات کنید

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

وقتی تو قرآن اومده چرت نیست 

من با چشای خودم اثرات جادو رو دیدم

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
چرا میاد بوی فاضلاب

قبل از این ماجراها، قبلا اون بو می اومد یا بعد از اینکه اون بو رو حس کردین، این ماجراها شروع شد؟ 

+اونجا که اون بو میاد، لوله فاضلاب که نیست. یعنی میخوام بگم که اون بو ربطی به لوله فاضلاب نداره.

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دقیقااااا 

مردم غرق خرافات شدن 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان