بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبلا تاپیک درباره موجودات متافیزیک زیاد تاپیک میزدم. نشونه هایی که این کاربر گفت رو اونجا، اون کاربرا هم میگفتن.بو یی که منشا ناشناس داشته باش که قبلا نبوده، به موجودات ارگانیک برمیگرده. اونا تحمل شنیدن صدای قرآن و اذان رو ندارن. وقتی میشنون یه جور چنگ میندازن و طرف رو خیلی اذیت میکنن، جوری که طرف حس میکنه هر چی از اونا دورتر باشه (صدای قرآن و اذان) راحت تره.
البته بعضیا کاملتر میگفتن که من ترجیح میدادم فقط شنونده باشم چون جدید بود برام. بهرحال اونا زندگی خودشون رو دارن و یه خط مرزی هست. این آدما هستن که اون مرزو با طلسم و این چیزا برمیدارن.
ولی شما فکر کن داری با یک آدم بی دین بی اعتقادی صحبت میکنی که فقط علم رو قبول داره
به اون هم میخوای بگی توی قرآن نوشته؟
( من چنین آدمی نیستم ولی شما فکر کن با چنین آدمی صحبت میکنی )
پس لطفا با « علم » اثبات کن
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
پس به چي ربط داره؟ ببين چند وقته خونه ما هم بوي فاضلاب مياد چيكار كنيم؟ از چيه؟
من نمیگم هر بویی ها، شاید مشکل از لوله فاضلاب یا هر نشتی دیگه ای باشه. اما کاربرایی که درباره اینچیرا تاپیک میزدن و تو خونشون طلسم پیدا میکردن، اینم بعنوان یه نشونه میگفتن. هر گردی گردو نیست.
همون چیزایی که اول تاپیک گفتم. منتها اکثر کاربرا میگفتن باید اول اون طلسم یا هر چی که هست رو از محل دور کنن و باطل بشه. باطل کردنش رو نمیدونم. از کاربرا نقل قول کردم.
ولی خوندن سوره جن،. دخان، پخش سوره بقره تو خونه ، یه کارشناس مذهبی هم میگفت برگذاری مراسم امام امام حسین ع، اینا کمک کننده است. باز باید با یه آدم اینکاره مشورت کرد و کمک گرفت. شیاد هم زیاده.
قبلش نماز میخوند و دعا میکرد و امامزاده میومد و اعتقاد داشت؟
بعضیا وقتی که تو فشار روانی هستن و خیلی رو کمک خدا حساب کردن اما به نتیجه نرسیدن یهو اینجوری میزنن به سیم آخر و باورشون به همه چی و همه کس رو از دست میدن و حتی کم کم منزوی میشن
بعضیا هم کمبود یه سری ویتامین ها تو بدنشون باعث میشه اینجوری کنن
یه عده هم دچار مشکل روانی میشن و باید حتما درمان بشن