2777
2789
عنوان

آیا سیاوش توی جیران میمیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7230 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیران و دوتا پسراش مریض میشن میمیرن سیاوش هم میمیره در آخر ناصر سر قبر جیران میمیره کلا بمیر بمیر ...

واقعا؟؟ ولی به نظرم داستان عوض کردن اصن بخاطر جدابیت فیلم‌

و اینکه پس حرفای اون جادوگره چی میشه؟؟

جیران به سیاوش میرسه؟

یا مثل خرم سلطان با شاه میمونه؟

همدیگرو بلد باشین همین💫🌸🤍
یه خلاصه ازش بگو لطفا

شاه فهمید جیران با سیاوش عاشق و معشوق بوده برا همین جیران رو برد سیاه چال پیش سیاوش گفت جیران تو میگی من چه حکمی کنم جیران هم فهمید اگه وساطت کنه هم خودشو میکشن هم سیاوش رو گفت که باید کشته بشه و دل شاه رو بدست اورد 

نه نمیمیره زخمی میشه بعد از حدود سه ماه بر اثر کرونا میمیره  

یارب به جلال عرش و کرسی نه چی تو منو عطا فرستی ..عقل و ادب و خداپرستی.. ایمان و امان و تندرستی..فتح و فرج و فراخدستی 
شاه فهمید جیران با سیاوش عاشق و معشوق بوده برا همین جیران رو برد سیاه چال پیش سیاوش گفت جیران تو میگ ...

چه ادم کثیفی شده جیران.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
نه نمیمیره زخمی میشه بعد از حدود سه ماه بر اثر کرونا میمیره    

کرونا 😳😳

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158