2777
2789
عنوان

چکار کنه؟ ( مثلث عشقی)

322 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من یه دوستی دارم که مجرده چن وقت پیش تو فضای مجازی با یه آقایی آشنا شده که تقریبا میشه گفت تو یه زمینه کار میکنن همشهری هستن ولی از نزدیک آشنایی نداشتن ولی دوستای مشترکی داشتن که اینو نمیدونستن یه مدت با هم رابطه کاری داشتن تا اینکه آقا به خانم میگه عاشقش شده و میمیره براش و از این حرفا تو یه جلسه کاملا رسمی هم همدیگه رو میبینن خانم میگفت اصلا ازش خوشم نیومده و توی یه سطح نیستم اینو به خودشم گفته بود منتها آقا خیلی خیلی اصرار داشتن که با خانم بمونن و میگفتن عاشق شدم و منو مثل بقیه نبین خانمم بهش میگه به عنوان یه دوست و همکار مثل بقبه میتونیم باهم در ارتباط باشیم اما رابطه عشقی و اینا نه اگه نظرت غیر از اینه لطفا بهم پیام نده آقا چند باری قهر میکنن و میرن ولی باز برمیگرده و میگه اصلا نمیتونم فراموش کنم هر کاری میکنم که عاشقم بشی

و خدایی که به شدت کافیست.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه اقا و خانم یه دوست مشترک دارن که اونم خانمه یعنی این دوتا خانم خیلی با هم صمیمی هستن و حرفاشونو پیش هم میگن یه روز خانم شماره ۲ میاد به دوستم میگه اقای فلانی عاشقم شده و خرفای عشقی میرنه دوست من باور نمیکنه به من میگفت یه جوری ابراز محبت میکرده که میگفتم محاله همچین چیزی

دیگه نونم براتون بگه دوست من به اون خانم چیزی نمیگه یعنی نمیگه به منم اظهار علاقه کرده میزاره این آقا همچنان به عشق و عاشقیش ادامه میده فقط وقتی این دوستم روی خوش بهش نشون میده آقاهه با اونیکی خانم کاری نداره به محض اینکه دوستم اوقات تلخی میکنه آقاهه به اونیکی خانم رو میاره  اون خانمم بی خبر از همه جا اسکرین خرفاشونو برا دوست من میفرسته

[QUOTE=244792742]خب این میخواسته ببینه تا کجا پیش میره [/QUOTب دوستش  و دوتایی قهوه ایش کنن

خب ادامشو میگم این دوستم هی ادامه میده میگه ببینم تا کجا میخواد پیش برهمیگه ازش متنفر بودم به زور تحملش میکردم ولی کنجکاو بودم ببینم آخرش چی میشه تا یه شب یه دعوای وحشتناک میکنن دوستم میگه دیگه نمیتونستم خودمو آرووم کنم حالم از دورغاش به هم میخورد دعوا درست میکنه و مرده هم میگه دیگه بعت پیام نمیدم و تمام بعد دوروز اون خانم شماره ۲ پیام میده که بله بازم بهم ابراز عشق کرده ولی مستقیم نبوده برا خانم شماره ۲ همیشه در لفافه باهاش حرف میزده ولی با دوست من علنی میگفته خلاصه الان دوستم میگه تو دوراهی موندم

میگه از اینکه احمق به نظر بیام خیلی حالم خراب میشه نمیتونم با تودم کنار بیام میخوام اون آقا بفهمه که تمام مدت میدونستم چقد کثیفه ولی من بهش گفتم بی خیال ولش کن بره به درک تالا شماها نظر بدید آیا به روی اقا بیاره که میدونسته هرزه است یا نه 

میگه از اینکه احمق به نظر بیام خیلی حالم خراب میشه نمیتونم با تودم کنار بیام میخوام اون آقا بفهمه که ...

ن بنظرم ....ب روش بیاره هم میخاد حاشا کنه ک واسه هوس میخاسته اونو یا وقت پرکنی 

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

بله ب روش بیاره و دیگه کلا بزاره کنار

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!