2777
2789
عنوان

بیان بهترین فیلم ها و سریال ها 😳😊

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 30 پست
سیب ممنوعه رو‌ دوسال پیش دیدم دیگه به ۳۰۰ و خورده ای که رسید ول کردم  چی شد آخرش ؟ هالیت مرد؟

بعد هالیت با دو نفر دیگه ازدواج کرد 

کاربری دست دو نفره         https://harfeto.timefriend.net/16692765572801 حرفی اگه هست..؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقانه هم هست؟

نه فقط طنزه یه مردی همش یا خرابکاری میکنه یا همه رو مسخره میکنه من رفته بودم کلوپ گفتم هم دوبله شو برام بریزه هم زیر نویس بعد زیر نویس خدمون نگا کردیم دوبله کسی میومد خونمون ینی از پیر تا بچه کوچیک رو جذب میکرد

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼

سریال ترکی فقدkaderimin oyunu-uc kiz kardes-sadaktsiz-gizli sakli-ask memnu-ایرانیم اقازاده رودیدم خوب بود

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
سیب ممنوعه رو‌ دوسال پیش دیدم دیگه به ۳۰۰ و خورده ای که رسید ول کردم  چی شد آخرش ؟ هالیت مرد؟

هنورتموم نشده ترکیه رفته سزون...ولی هالیت خیلی وقته مرده

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

اره مرد بعد هالیت باز دو سه بار ازدواج کرد بیلدیز 

تو آخرین فصلم که پارت آخر قسمت اخر تصادف کرد با شوهر سابق و هووش

خط قرمز    

آخی🥺😃هشت سالم بود میدیدمش رو‌ تک تک بازیگراش کراش میزدم وقتی کراش زدن مد نبود😂😂😂

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟