2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته...

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 58 پست

سن پسرت خوبه ک من پسر بزرگم 20ماهش بود پسر کوچیکم ب دنیا اومد اون فاجعه بود واقعاااا ولی عشقن عشق.‌...

من ب هیچ کس نمیگم نگه دار یا سقط من چون. شرایط متفاوت هست ولی اینو میگم خیلی سخته خیلی 

ولی لامصب عشق مادری ی چیز دیگس

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که مصلحت خدا با خواسته ی دلت یکی باشه منم ناخواسته باردار شدم دخترم سه سالشه دلم براش کبابه ...

دقیقا منم دلم برا پسرم میسوزه که نمیتونم بهش برسم من خودمم تک فرزند بودم این پسرمم با کمک مادرم بزرگ کردم واقعا در خودم توانایی نگهداری از دوتا بچه رو نمیبینم

ان شالله که هرچی صلاح خداس همون باشه توکل بخودش 

دیگه کاریه شده عزیزم طوری نیست دوتارو باهم بزرگ میکنی عزیزم 

و منی که پسرم ۱۸ ماه و ۱۱ روزشه 

اقدام کردم برا دومی 😂😍

عاشق بچه ام درسته سخته خیلیییی 

ولی خب من میخام  با فاصله سنی کم باشن 

فعلا هم تو اقدامم ماه اول اقدام 

حالا دیگه تا کی خدا صلاح بدونه باردار بشم سر پسرم ۶ ماه منتظر بودم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

خدارو شکر کن ازاین سورپرایز یهویی

کمرتو ببند خودتو اماده کن برای روزهای بهتر

شاید این بچه از اون قبلی بهتر بود و اینقد اذیتت نکنه

به هرحال مبارکه اگر بود

البته باید مجدد ازمایش بدی مطمئن شی

سلام.

مبارک باشه،اتفاقا خیلی خوبه فاصله سنی بچه ها کمه و همبازی خوبی میشن.🌹

حالا من دخترم ۴.۵ سالشه و با اینکه قصد بارداری دارم همسرم به علت کهیر شدید داروی کورتوندار دکتر براش تجویز کرده و فکر کنم برای اقدام به بارداری ضرر داره و تاثیر میزاره و نگرانم

چرا کباب ۳ سال که کم نیست فاصلشون خوبه 

دخترم خیلی وابسته ی منه بیش از حد میترسم این بدنیا بیاد ضربه بخوره روحیه اش خودتون میدونید دیگه اویل واقعا نوزاد رسیدگی زیادی میخواد

یکی میخواد منو دلداری بده ک دکتر گفته فقط آی وی اف بعد اینهمه سال نمیشه ک نمیشه.امروز موعدم بود هنو نشدم ی بی بی زدم منفی بود باز

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

حق داری ناخواسته وحشتناکه

اولا انشالله که پوچ باشه

دوما اگه باردار بودی،دیگه خواست خداست.حکمتی داره لابد

دوستای گلم میشه برای سلامتی پسرام و مامانم با دلای پاک و مهربونتون دعا کنید.منم برای تک‌تکتون دعا میکنم  

وای خیلی عالی😍مبارکت باشه سختی دوتا رو باهم می‌کشی وباهم بزرگ میشن..من پسر اولم ۲ سالش بود پسر دوم به دنیا اومد الانم بزرگ شدن با هم رفیق خیلی قشنگیه ممکنه یه دختر خوشگل مامانی باشه...به هر حال سختی می‌کشی قبول دارم نظر من باید یا خیلی مواظب بود که باردار نشی یا وقتی شدی سقط نکنی واینم بگم بچه های خواسته از نظر شما بچه خواسته از طرف خداست پس اون بچه عالیه

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
یکی میخواد منو دلداری بده ک دکتر گفته فقط آی وی اف بعد اینهمه سال نمیشه ک نمیشه.امروز موعدم بود هنو ...

عزیزم خیلیا تو ای وی اف نتیجه گرفتن یکیش زندایی خودم که الان ماشاالله یه دختر داره انگار فرشته س از بس خوشگله فقط استرس نداشته باش همین استرس خیلی بده