2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته...

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 58 پست
یکی میخواد منو دلداری بده ک دکتر گفته فقط آی وی اف بعد اینهمه سال نمیشه ک نمیشه.امروز موعدم بود هنو ...

هروقت خدا بخاد میشی عزیزم منم دکتر میگفت انقد باید بیاری تا یکی سالم دربیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلیا تو ای وی اف نتیجه گرفتن یکیش زندایی خودم که الان ماشاالله یه دختر داره انگار فرشته س از ...

خسته ام بخدا.دعا کن برام

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
هروقت خدا بخاد میشی عزیزم منم دکتر میگفت انقد باید بیاری تا یکی سالم دربیاد 

کی میخواد؟خسته ام از حرف ها از نگاه ها....

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
بالاتر از سختی

همین الان سه تایمون مریض شدیم خوابشون خوراکشون حمام کردن وای پسر بزرگم الان 4.5سالشه کوچیکه 3سالش اصلا هم راحت نشدم فک کنم تا ده سالگی پدرم دربیاد شیر ب شیرا صدبرابر از دوقلویی سخت تره

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
همین الان سه تایمون مریض شدیم خوابشون خوراکشون حمام کردن وای پسر بزرگم الان 4.5سالشه کوچیکه 3سالش اص ...

دقیقا همینه همش درگیرشونی وقتی مریض میشن باهم میشن  من یه ارایشگاه الکی نمیتونم برم پسر بزرگم خیلی شیطونه هیچکس نگهش نمیداره 

دقیقا همینه همش درگیرشونی وقتی مریض میشن باهم میشن  من یه ارایشگاه الکی نمیتونم برم پسر بزرگم خ ...

عزیزم فاصلشون چقدره؟

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم