2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته...

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری شیمیایی و پوچ ینی چی عزیزم؟  کی متوجه میشیم؟  من تازه باردار شدم میترسم😥

نترس عزیزم 

یعنی ساک حاملگی هست ولی جنینی در کار نیست 

همون اوایل معلوم میشه و مشخص میشه 

🛑 لایک نکن 🛑

من دو تا پشت هم دارم، الان که چهار ساله و دو ساله شدن، خیلی هم بازی هستن و با هم هستن همه جا

سختی زیاد داشت، ولی چند سال که بگذره از آب و گل دربیان، تازه می بینی بهتر هم هست

بچه اول ، سه یا چهار ساله بشه، تازه به استقلال رسیده و پذیرشش برای بچه بعدی سخت تره

منم با حموم کردنشون مشکل دارم 🤦‍♀️

تشت بزرگ پر از اب گرم کم چندتا اسباب بازی ببر چهار پایه داشته باشن ک کف حموم نشینن یکی رو سرشونو بشور اونیکی بازی کنه و برعکس ما حمامون زیاد بزرگ نیست ولی حمام مامانم بزرگه عشق میکنیم.

26/3/1401 وزن86کیلوووو اره درست دیدی 86کیلو... هدف اول80🔓💪هدف دوم 75🔓💪هدف سوم 70🔒 کمکم کن بتونم 
تشت بزرگ پر از اب گرم کم چندتا اسباب بازی ببر چهار پایه داشته باشن ک کف حموم نشینن یکی رو سرشونو بشو ...

منم کلی ازین کارا کردم  ، ما سبد بزرگ داریم، پر آب می کردم، آب بازی می کردن

، ولی پسر بزرگم از آب ترس داره  ، تابستون قبل بهتر بود، الان بدتر هم شده، کوچیکه هم از حموم وحشت کرده