یه پسر ۲۷ ماهه دارم ، بیستم تیر باید پریود میشدم هفته ی پیش چند روز قبل پریودیم درد شکم گرفتم رفتم نوار خریدم گفتم حتما زودتر این ماه میشم همون روز ی قطره قهوه ای اومد دیگه تموم شد،امروز همینطوری گفتم ی تست بزنم همون دقیقه اول دوتا خط پررنگگگگ...من اصلا ابدا قصد بچه دار شدن مجدد نداشتم انقدر سر این پسرم اذیت شدم و عصبی شدم همین الانش سرش کلی داد و بیداد میکنم حرف گوش نمیده ، از صبح تو شوکم من فقط یه بار بدون کان.دو.م رابطه داشتم ینی همون باردارم کرد ،من قبل پسرم دوتا سقط شد بچم ... الانم انقدر دلم گرفته تازه میخاستم یه نفسی بکشم زندگی کنم ، نمیدونم چیکار کنم اصلا فکر سقط و اینام نیستم فردا میخام برم ازمایش تازه ،این ده روزی بدنم بشدتتت خسته و کوبیده بود هرچی میخوردم انگار باز گرسنه بودم ،عفونت ادرار داشتم دکتر رفتم کلی حشک کن خوردمو زدمو... یکم دلداریم بدین😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
انشالله بی بی چک کاذب نشون داده عزیزم نگران نباش ممکنه بارداری شیمیایی یا پوچ باشه
بارداری شیمیایی و پوچ ینی چی عزیزم؟
کی متوجه میشیم؟
من تازه باردار شدم میترسم😥
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
عزیزم اگ نمیخوای سقط کنی پس دیگه فکرای بد هم نکن و بهش عشق بورز اگه نمیخوایش و میدونی شرایط نداری و نمیتونی خب سقط کن بخدا هیچ اجباری نیس. بعضیا سقط بچه رو خیلی بزرگش کردن گاهی وقتا به نفع خود بچه هم هست ولی اینم بهت بگم اگه بتونی نگهش داری خیلی خوبه چون دوتاشون باهم بزرگ میشنو زود تموم میشه یکی دوسال دیگه خیالت راحته و سختیش تو یه دوران بوده و تموم شده
من قبل عروسیم باردار شدم چارماهگی مشکل کروموزومی داشت بچه سقط. شد باز دوسال بعد باردار شدم اونم قلبش وایستاد باز دوسال بعد باردار شدم دیگه موند اقدام حاصی هم نکردم فقط یدوفولیک میخوردم
اشکال نداره عزیزم شاید این بچه ت هم با وجود یک خواهر یا برادر آرومتر تر شد پسرمنم دوسالش بود خواهرش بدنیا اومد با هم بزرگ شدن خیلی بهتر از اینه ک چند سال فاصله بیوفته بعد یکی دیگه بیاری. همیشه شکرگزار نعمت های خدا باش
دوستان لطفا برای منم دعا کنید خدا یه پسر سالم و صالح بهم بده تو این دوره زمونه واقعا آدم فقط میتونه دوتا بچه رو بزرگ کمه از بس اوضاع بده دلم میخواد این یکی پسر باشه تا دیگه نخوام حامله بشم