2777
2789
عنوان

قندتودلم اب میشه وقتی شوهرم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 16564 بازدید | 150 پست
وقتی ازش پرسیدم عاشق چیه من شدی؟؟ گفت تو برای من از ماه هم قشنگتری اندازه تموم ستاره ک ن اندازه کل د ...

باوجودت وحرفهای قشنگت خستگیه کار رو از تنش درارو همیشه! عشقتون پایدارباشه عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باوجودت وحرفهای قشنگت خستگیه کار رو از تنش درارو همیشه! عشقتون پایدارباشه عزیزم

من نبودم ک الان اززندگی ناامید بود خیلی بهش روحیه میدم ولی خب خودمم از درون داغونم روزا میخندم شبا تا صبح گریه..

مرسی عزیزدلم

وای ماهم فامیلیم ی چن وقت بود به هم نخ میدادیم😂 بعد من تو گروه فامیلی اهنگ داری به چی فکر میکنی تتل ...

آهنگ مشترک منوعشقم عارف آهنگ عشق تو نمیمیرد بود😔😔تو مغازه میذاشت منم تو گوشی با هدست گوش میکردم بهمدیگه فکرمیکردیم😢

حالا شوهرم بمن خیلی محبت میکنه ولی من بدم میاد از حرف هاش😐مثلا میگه تو خپل طلای منی قربونت بشم الهی ...

منم این بوسای محکم که همه جا رو خیس میکنه رو فقط تحمل میکنم 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

کاش شخصیتت اینجور نبود فقط اعصاب خودت داغون میشه  در عوض بچتو محکم بار بیار

چشم عزیزم.

نهایت تلاشمو میکنم 

دعا کنید کم نیارم

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...

شوهر من بحدی وابستم بود که صبحا که خوابالو میخواست بره سرمار اشتباهی بجای مسیر محل کارش میومد جلوی خونه ی بابام😍 ولی الان انقدر مادرشوهرم رومخش کار کرده اصلا منم نمیبینه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
😔خیلی به اون فکرنکن گذشته درگذشته آیندتو زیبابساز

اون بهم فکرمیکنه

انرژیشو میگیرم اسم دخترشو از رو اسمی ک منو صدا میزد گذاشته انگشتری ک براش خریدم رو از خودش جدا نمیکنه آویز ماشینش هدیه منه

منم ازش یه گردنبند شهرزاد نقره دارم تنها یادگاری ک ازش مونده

اگه همسرم بهم عشق میورزید حتما ک تاحالا فراموش میشد ولی کمبود محبت من پر میشه با یاد محبت های اون 

خدا خودش شاهده چقدر دل دادم به دل زمونه ک همسرم منو بخواد اما😔اونم منو نمیخواد من محکومم به دوست داشته نشدن😢

برای تولدم منو دعوت کرد کافه رفتم از دم در تا میز پر گل و شمع بود فکرکردم مال کس دیگس 

برا من بود😗همه دوستامون بودن نگاه های اونا یادمه میدونستم عشقه واقعی رو پیدا کردم

ما با نگاه حرف میزدیم باهم انقد نزدیک