2777
2789

اولش میخواستم فطعی سیاه قلم بزنم بعد گفتم شاید مدادرنگ چون بچس میخواد بزنه به اتاقش جذاب ترباشه دیجیتالی هم شنیدم دیگه سبکی که بلدین هس تو این حرفه بگید واینکه به نظرتون عکسی که ۶ماهش بوده رو مثلا حالت نشسته که میخنده بکشم یا الانش که ۵سالشه

چرا اول خوندم بُکُشَم😣😂

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

مینوشتی میخوام یه پسر بچه ی ۵ ساله رو نقاشی کنم ، بکشم چیه ادم بد میخونه قتل میاد تو ذهنش

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نصفه خوندم فک کردم میخوای بُکُشیش  

فرفری هسدم با موهای بنفش"                                   گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!                                                                         

از الانش که پنج سالشه بکش ، با توجه به سنش الان بیشتر باش ارتباط برقرار می‌کنه ، رنگی بکش

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

گفتم چه بیرحم که بچه ۵ ساله رو میخواید بکشید....

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍