2821
2789
عنوان

کسی هست کربلا رفته باشه؟

280 بازدید | 21 پست

بیاین بگین اونجا چه جوری بود؟؟ 🥺

من تاحالا نرفتم ... اونجا چه حالی داشتین....چیه که همه دلتنگ کربلا میشن؟؟

حتی منی که حرم نرفته ام🙃

پس شاخه های یاس و مریم فرق دارند؟ آری اگر بسیار اگر کم فرق دارند، شادم تصور میکنی وقتی ندانی، لبخند های شادی و غم فرق دارند.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی که قسمت شما و همه عاشقا بشه

اینجوری بگم که تو کاروان ما، وقتی از حرم حضرت عباس وارد بین الحرمین شدیم و چشممون به حرم اباعبدلله افتاد،تقریبا هممون رو زانو افتادیم...

ادم اونجا نمیدونه به حرم کدوم عزیز نگاه کنه، یجوری میشینی که هردورو ببینی...

تو حرم حضرت عباس احساس میکردم پیش رفیقمم، تو حرم اباعبدلله احساس میکردم پیش پشت و پناهمم...

نمیدونم دیگه چی بگم

در کلام نمیاد

الهی قسمت همه عاشقا بشه

خب بین حرمین خوبه فقط.البته من سال ۹۱ رفتم 

الان میگن حتی مسجد ساخته شده .ما تو ریک نماز میخوندیم

وگرنه امنیت اینا نداره ک

مثلا یادمه میگفتن هراتفاقی افتاد حق دویدن نداریم چون با تیر میزنن

یه روز هم ک مریض شدم خوابیدم هتل.یهو صدا انفجار اومد

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد

تا قبل کرونا هرسال میرفتم، وقتی میری تازه میفهمی چیه دلت طاقت نمیاره نتونی نری

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

من رفتم.تا قبل اینکه برم ..نمیفهمیدم چی میگن که هی میگن کربلا خوبه و دلتنگش‌میشن و اینا...اما از وقتی که رفتم...وای باور کن اصلا حس و حال و هواش با همه جا فرق داره...الان همش دام میخواد برم بازم ..

همش کسایی که چندبار میرفتن رو میدیدم با خودم میگفتم خب یبار رفتن دیگه واسه چی هی میرن...اما الان میفهمم که واقعا چقددددد اونجا خوب بود..الان خودمم دوس دارم برم....وای بین الحرمین...بهشته ...انشاالله بری تا متوجه بشی چی‌میگم

خب بین حرمین خوبه فقط.البته من سال ۹۱ رفتم  الان میگن حتی مسجد ساخته شده .ما تو ریک نماز میخون ...

داستان میسازی چرا

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

تجربمو گفتم  شما چته

تیر چی میزنن؟؟ خط مقدم جبهه رفتی مگه🤣🤣

الهی که قسمت شما و همه عاشقا بشه اینجوری بگم که تو کاروان ما، وقتی از حرم حضرت عباس وارد بین الحرمی ...

واقعا خوشبحالت یکی از آرزو هامه ولی حیف که شرایطشو ندارم ☹️ ای کاش حضرت ابالفضل و امام حسین خودشون منو دعوت کنم🥺🥺🥺

من رفتم.تا قبل اینکه برم ..نمیفهمیدم چی میگن که هی میگن کربلا خوبه و دلتنگش‌میشن و اینا...اما از وقت ...

ایشالله😭

پس شاخه های یاس و مریم فرق دارند؟ آری اگر بسیار اگر کم فرق دارند، شادم تصور میکنی وقتی ندانی، لبخند های شادی و غم فرق دارند.

2825
2823
2791
2779
2792